Dorukhan Toköz, Fenerbahçe derbisinde yok

21.11.2020 - 20:29 | Son Güncellenme: 21.11.2020 - 20:34

Beşiktaş'ta Dorukhan Toköz, Başakşehir maçının68. dakikasında sarı kart gördü. Cezalı duruma düşen Dorukhan, Fenerbahçe derbisinde oynayamayacak. İşte detaylar...

Beşiktaş, Süper Lig'de 9. hafta maçında evinde Medipol Başakşehir'i konuk etti.

Syiah beyazlı takımda Dorukhan Toköz, karşılaşmanın 68. dakikasında sarı kart gördü. Kart ceza sınırında bulunan başarılı futbolcu Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düştü.

24 yaşındaki futbolcu bu sezon Beşiktaş formasıyla toplam 10 maça çıkarken gol ya da asist katkısı yapamadı. (BEŞİKTAŞ'TA DORUKHAN KADRO DIŞI KALABİLİR, HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ)

Dorukhan sözleşme uzatacak mı?

Beşiktaş'ın asbaşkanı Emre Kocadağ, 6 Kasım'da yaptığı açıklamada Dorukhan Toköz'le sözleşme uzatmak istediklerini söylemişti.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Dorukhan konuşan Kocadağ, "Dorukhan, çok sevdiğimiz bir oyuncu. Düzgün karakter ve düzgün kişilik. Beşiktaş’ı da çok seviyor. Kendisi ve menajeriyle 1-2 görüşme yaptık. Beşiktaş ve kendisinin menfaatlerinin kesiştiği noktada buluşup uzun yıllar devam etmek istiyoruz. İnşallah performansı da üzerine koyarak gidecektir. Anlaşacağımızı düşünüyoruz. Görüşmelerimizi yapıyoruz. Dorukhan’ın kafasında kesinlikle Beşiktaş var. Beşiktaş’tan başka bir şey düşünmüyor. Menajeriyle görüşmelerimizi götürüyoruz" demişti. (AÇIKLAMALARIN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ)

Senin için hazırladığımız haberler