Formula 1 Haberleri | Netflix - Drive to Surive'ın çıkış tarihi belli oldu

Orhan Gülek
15.02.2022 - 14:49 | Son Güncellenme: 15.02.2022 - 14:54

Formula 1 haberleri... Drive to Survive serisinin 4. sezonu Netflix'te yayınlanacak. Drive to Survive serisi bu sene 13 Mart tarihinde Netflix'te olacak.

Formula 1 Haberleri | Netflix - Drive to Surive'ın çıkış tarihi belli oldu

AJANSSPOR - HABER

Drive to Survive serisi Formula 1 tutkunlarını 3 sezondur yarış dışında pilotların neler yaşadıklarının arka planını anlatıyor. Bu sezon 4.sü yayınlanacak dizinin çıkış tarihinin netleşmesiyle birlikte Hamilton ile Verstappen arasındaki rekabeti yakından izleme şansına kavuşacağız.

Verstappen röportaj vermeyi reddetti

Drive to Survive'ın 4. sezonunda ise Max Verstappen, Netflix'e röportaj vermeyeceği için konunun nasıl ele alınacağı merak konusu. Tarihin gördüğü en heyecanlı finale sahne olan Formula 1 sezonunun nasıl aktarılacağı heyecanla bekleniyor.

Nikita Mazepin ve Mick Schumacher arasındaki rekabet ana temalarından birisi 

Öte yandan Haas takımının pilotları Nikita Mazepin ve Mick Schumacher arasındaki rekabetin de yine Drive to Surive'ın ana temalarından birisi olacağı düşünülüyor. Böylelikle serinin yeni sezonu, Bahreyn'deki ilk yarıştan hemen önce yayınlanmış olacak.

İlgini Çekebilir
Formula 1 yarışları ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Habere Git

Drive to Surive hakkında

Netflix'in Drive to Surive serisi, son üç yıldır Formula 1'de sezon boyunca yaşananların arka planını anlatıyor. Seri ilk kez 2018 sezonunu anlatarak başladı ve daha sonra 2019 ve 2020 yıllarını anlatan başka sezonlar daha çekildi.

Senin için hazırladığımız haberler