Dubai EuroLeague'e geliyor! Açıklama için geri sayım başladı...

11.03.2024 - 21:00 | Son Güncellenme: 11.03.2024 - 22:12

Son aylarda sıklıkla dile getirilen bir Birleşik Arap Emirlikleri temsilcisinin EuroLeague'e katılacağı söylentisi gerçek oluyor. Resmi açıklama öncesi son saatler...

Dubai EuroLeague'e geliyor! Açıklama için geri sayım başladı...

AJANSSPOR - HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'e bir Birleşik Arap Emirlikleri temsilcisinin katılacağı söylentileri aylardır gündenmden düşmüyordu. Yılan hikayesine dönen mesela gerçeklik kazanmak üzere.

Son toplantılar yapılıyor

Eurohoops'un haberine göre EuroLeague'de hissedar kulüpler salı ve çarşamba günü gerçekleştirecekleri toplantılar ile Dubai ekibinin katılımı konusunda nihai kararı verecek. Kararın kabul edilmeye yakın olduğu, son prosedürlerin konuşulduğu biliniyor.

Katılımcı takım bu hafta açıklanacak

Birleşik Arap Emirlikleri'ne yollayacağı ekip aynı zamanda Adriyatik Ligi'nde de (ABA) boy gösterecek. Katılımcı takımın ismi ve diğer detayların bu hafta açıklanması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
İsrail ekibinin transferde rotası Samsunspor'dan sonra Fenerbahçe!
Habere Git

EuroLeague'e astronomik Final Four teklifi

Öte yandan Dubai heyeti EuroLeague yönetimine 2025-2028 yılları arası 3 yıl üst üste Final Four'a ev sahipliği yapmak için 75 milyon Euro'luk bir teklif yaptı.

BAE temsilcimsi EuroCup'tan başlayacak

EuroLeague Basketball organizasyonuna katılacak Dubai temsilcisi önümüzdeki sezon BKT EuroCup'ta mücadele etmeye başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler