Emre Akbaba'nın hat-trick yaptığı maçta Alanyaspor, Hatayspor'u 6-0 geçti!

Akın Ungan
20.01.2022 - 18:59 | Son Güncellenme: 20.01.2022 - 19:59

Alanyaspor, evinde Hatayspor'u, konuk etti. Alanyaspor, Emre Akbaba'nın hat-trick'i, Oğuz Aydın'ın 2 ve Wilson Eduardo'nun 1 golü ile 6-0 galip geldi.

Emre Akbaba'nın hat-trick yaptığı maçta Alanyaspor, Hatayspor'u 6-0 geçti!

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Alanyaspor, evinde Hatayspor'u konuk etti. Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli'nin ikinci maçında rakibi karşısında rahat bir oyun sergileyen Alanyaspor, Emre Akbaba'nın hat-trick'i, Oğuz Aydın'ın 2 ve Wilson Eduardo'nun 1 golü ile 6-0 galip geldi.

Galatasaray'ın kiralığı dikkat çekti

Sezon başında Galatasaray'dan kiralık olarak transfer edilen Emre Akbaba, hat-trick yaptığı maçta dikkatleri üzerine çekti. Akbaba, Galatasaray forması ile geçtiğimiz sezon 30 maçta 5 gol, 2 asist yapmıştı. Bu sezon Alanyaspor forması ile 19 karşılaşmada görev alan Emre Akbaba, 10 gole ulaşırken, 4 kez de asist yaptı. Akbaba, bu maç ile kariyerinde ilk kez hat-trick yaptı.

Alanyaspor, intikamını aldı!

Alanyaspor, bu galibiyet ile Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında, Hatayspor deplasmanında aldığı 5-0'lık yenilginin intikamını almış oldu.

Taraflar arasında, 28 Ağustos 2021'de yapılan son maç, 5-0'lık Hatayspor galibiyeti ile sona ermişti. Bu karşılaşmanın golleri, Traore, Lobjanidze, Ribeiro, El Kaabi ve Kamara'dan geldi.

Oğuz Aydın'ın unutulmaz akşamı

Alanyaspor'da sonradan oyuna dahil olan 21 yaşındaki Oğuz Aydın, Hatayspor karşısında 2 gole imza atarak, akşamı kendisi için unutulmaz hale getirdi. Genç oyuncu, bu sezon daha önce 7 karşılaşmada 2 gol kaydetmişti.

Senin için hazırladığımız haberler