Dünya tarandı! Sergen Yalçın'ın 50 gözdesi...

13.05.2020 - 09:09 | Son Güncellenme: 13.05.2020 - 09:13

Gelecek sezon için 30 milyon Euro bütçesi olacak Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın ve ekibi tüm dünyayı taradı. Kadroda maliyeti düşük ama yarar sağlayacak oyuncular almak isteyen siyah-beyazlılarda, 50 futbolcu havuzda bulunuyor.

Dünya tarandı! Sergen Yalçın'ın 50 gözdesi...

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın yönetimindeki teknik heyet ve analiz ekibiyle birlikte hem bonservisi elinde hem de maaş yükü getirmeyecek oyunculardan oluşan 50 kişilik bir havuz belirlendi. Takımda kalacak isimler netleşince yönetimle karar verilecek. Listede nasıl futbolcular var? Detaylar haberde... 

Transferde yol haritası belli oldu

Yeni sezonda yola maliyeti düşük oyuncularla devam etmek isteyen Beşiktaş, transferdeki yol haritasını çizdi.

Minimum maliyet, maksimum fayda

Kadroyu kurarken ilk düşünce maliyet/performans oranı olacak. Verim alınacak oyuncuların düşük maliyetli olmasına da bakılacak.

Sergen Yalçın'ın listesi 50 oyuncuya indi

Bu kapsamda Teknik Direktör Sergen Yalçın ve analiz ekibi, geniş kapsamlı bir liste hazırladı. Skorda yer alan habere göre, dünya çapında geniş bir havuzu tarayan Yalçın, listesini 50 oyuncuya indirdi.

İndirim görüşmelerinin sonuçlanması önemli

Siyah-beyazlı kurmaylar, takımdaki indirim talebinin sonuca ulaşmasını bekliyor. Gidecek ve kalacaklara göre bu futbolcuların isimleri yönetime sunulacak.

Sezon bitince transfer listesine son ayar yapılacak

Listedeki oyuncuların tamamına yakını bonservissiz. Maaş yükü de ekonomik şartlara uyacak. Sezonun bitmesiyle alternatifli transfer listesine son şekli verilecek.

Şampiyonluk hedefinden vazgeçilmeyecek

Böylece hem şampiyonluğa oynayacak hem de kulübe külfet getirmeyecek bir kadro oluşturulacak.

Senin için hazırladığımız haberler