Dünyanın en çekici atleti Alica Schmidt göreve geldi, Dortmund yükselişe geçti

31.03.2021 - 15:24 | Son Güncellenme: 31.03.2021 - 15:50

Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund, birçok dergi tarafından 'dünyanın en güzel atleti' olarak seçilen Alica Schmidt'i fitness antrenörü olarak kadrosuna dahil etti.

Dünyanın en çekici atleti Alica Schmidt göreve geldi, Dortmund yükselişe geçti

AJANSSPOR - HABER

Dünyanın en çekici atleti seçilen 21 yaşındaki Alman spor Alica Schmidt, Alman ekibi Borussia Dortmund'da fitness antrenörü olarak göreve başladı.

Ligde Borussia Dortmund'un son haftalar aldığı başarısız sonuçlar sonrası göreve getirilen çekici atlet Alica Schmidt, futbolcuların performansının artırılmasına yardımcı oluyor.

"Benim için ilk sıra spor"

Medyada ağırlıklı olarak modellik teklifini aldığını dile getiren Schmidt, "Bana bazı yakıştırmaları neden yapıyorlar bilmiyorum ama ben profesyonel sporcuyum. İlk sırada benim için her zaman spor geliyor" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Dortmund, Alicia ile çalıştıktan sonra Schalke, Bielefeld, Hertha Berlin'i mağlup etti. Şampiyonlar Ligi'nde ise Sevilla'yı elemeyi başardı.

Alica Schmidt'in spor kariyeri

2017'de 20 Yaş Altı Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda 4x400 bayrak yarışında gümüş, 2020 yılında ise 23 Yaş Altı Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda 4x400 bayrak yarışında bronz madalya kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler