Dünyanın en "çekici" atleti öyle bir fotoğraf paylaştı ki! Takipçileri heyecanlandı...

28.06.2021 - 19:15 | Son Güncellenme: 28.06.2021 - 19:32

Magazin haberleri... Alman atlet Alica Schmidt, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmeye devam ediyor. İşte detaylar...

Dünyanın en "çekici" atleti öyle bir fotoğraf paylaştı ki! Takipçileri heyecanlandı...

AJANSSPOR - MAGAZİN

 

Birçok dergi tarafından "dünyanın en çekici atleti" olarak gösterilen Alica Schmidt, Instagram'da paylaştığı fotoğraflarla binlerce kişinin ilgisini çekiyor. 

"Kendisini yalanladı..."

Spor dergilerine verdiği demeçte, "Güzelliğimle değil yaptığım sporla öne çıkmak istiyorum" diyen Alica, bir gün önce paylaştığı fotoğrafla bu lafını yedi. Duştan çıkar çıkmaz kameranın karşısına geçen Alman sporcu, 2 milyonu aşkın takipçisini heyecanlandırdı.

Borussia Dortmund'da görev aldı

Almanya doğumlu 23 yaşındaki Alica Schmidt, Bundesliga'nın köklü ekiplerinden Borussia Dortmund'da kondisyoner olarak çalışıyordu. Schmidt'in Dortmund'daki görevinden ayrıldığı biliniyor.

Olimpiyatlara katılabilir

Almanya'yı çeşitli organizasyonlarda başarıyla temsil eden Alica Schmidt, bir süre önce sakatlığından ötürü Tokyo Olimpiyatları'na katılamayacağını belirtmişti. Sakatlığının iyileştiğine dair paylaşım yapan Schmidt, Japonya'daki olimpiyatlarda ülkesini temsil edebilir.

"Yaşayan en çekici atlet..."

Avustralya'da yayın yapan Busted Coverage dergisi, Alica Schmidt için "Dünyanın yaşayan en çekici atleti" tanımını kullanmıştı. Schmidt ise bu tanıma: "Böyle bir unvanı neden aldığımı bilmiyorum. Benim için spor her şeyden önce gelir. Koşularıma konsantre olmak istiyorum" cevabını verdi.

"Atletizm benim için..."

Avustralya dergisinin bu tanıma biraz da darılan Schmidt: "Instagram'da birbirinden güzel binlerce kız var ancak dikkat çekecek kadar çok hayranları yok. Atletizm benim için yalnızca rekabetçi bir spor, ünlü olma aracı değil" dedi. 

Alica Schmidt kimdir? 

8 Kasım 1998'de Almanya'nın başkenti Berlin'de dünyaya gelen Alica Schmidt, ülkesini çeşitli uluslararası organizasyonlarda başarıyla temsil etmiştir. Genel olarak 400 metrede ter döken atlet, bir yandan Berlin Freie Üniversitesi'nde lisans eğitimini sürdürüyor.

Senin için hazırladığımız haberler