Dünyanın en zengin tenisçisi Jessica Pegula olduğu ortaya çıktı

Orhan Gülek
10.01.2022 - 18:05 | Son Güncellenme: 10.01.2022 - 18:14

Geçtiğimiz sene Avustralya Açık'ta büyük bir sürprize imza atarak çeyrek finale çıkan Jessica Pegula'nın dünyanın en zengin insanlarından biri olduğu ortaya çıktı.

Dünyanın en zengin tenisçisi Jessica Pegula olduğu ortaya çıktı

AJANSSPOR - HABER

Avustralya Açık tek kadınlarda geçen sene çeyrek finale yükselen Jessica Pegula'nın serveti dudak uçuklattı. ABD'li tenisçinin dünyanın en zengin insanlarından biri olduğu ortaya çıkarken, genç raket 3 efsaneyi de bu alanda solladı

Pegula'nın başka bir özelliğiyle şaşırttı

Amerikalı tenisçi Jessica Pegula geçtiğimiz sene sürpriz bir çıkış yaparak Avustralya Açık'ta çeyrek finale yükselmiş fakat Jennifer Brady'e yenilere turnuvaya veda etmişti. Bu yenilgisine rağmen böylesine dev bir turnuvada çeyrek finale çıkması sürpriz olarak değerlendirilen Pegula'nın başka bir özelliğiyle şaşırttı.

Terry Pegula'nın kızı olduğu ortaya çıktı

Tenis dünyasında ismini duyuran Jessica'nın milyar dolarlık bir servetin veliahtı olduğu olduğu ortaya çıktı. Avustralya'daki başarısıyla 1,5 milyon euroluk ödül kazanan başarılı tenisçinin, dünyanın en zengin insanlarından Terry Pegula'nın kızı olduğu ortaya çıktı.

Babası, Buffalo Bills takımını satın almıştı

Doğal gaz yatırımlarıyla 5.7 milyar dolar servete sahip olan Terry Pegula aynı zamanda NFL takımlarından Buffalo Bills'in de sahibidir. Öyle ki Terry Pegula, 2014 yılında Donald Trump'tan bile daha yüksek teklif vererek Buffalo Bills takımını satın almıştı.

Jessica Pegula; Roger Federer, Serena Williams ve Maria Shapova'yı geride bıraktı

Dolayısıyla kızı Jessica Pegula da dünyanın en zengin tenisçisi konumuna yükseldi. Jessica'nın serveti tenis efsaneleri Roger Federer, Serena Williams ve Maria Shapova'nın servetinin toplamından bile daha fazla.

Senin için hazırladığımız haberler