Dursun Özbek Fenerbahçe- Galatasaray Maçından Sonra Açıklama Yaptı

Ali Bozkurt
08.01.2023 - 22:40 | Son Güncellenme: 09.01.2023 - 00:03

Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup etti. Maçtan hemen sonra Başkan Dursun Özbek açıklama yaptı. İşte Detaylar...

Dursun Özbek Fenerbahçe- Galatasaray Maçından Sonra Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-0 mağlup eden Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, maçtan hemen sonra açıklamalarda bulundu. Özbek, Galatasaray'ın şovunun devam edeceğini dile getirdi. İşte açıklamalar...

''Takımımı tebrik ediyorum''

Maçtan önce Galatasaray'ı kazanma ihtimali olmadığına dair yapılan konuşmalara cevap veren Özbek, "Bu maçlar gazete yapraklarında değil sahada oynanıyor. Yüreğini ortaya koyan ve inanmış bir takımınız varsa o da sonuç alıyor. Takımımı tebrik ediyorum. Galatasaray'ı artık daha yakından inceleyip ona göre yorum yaparlarsa seviniriz.'' dedi.

''5 tane attık, 3'ünü saydılar''

Verilen ofsaytlara değinen Özbek, ''5 tane attık, 3'ünü saydılar. 6-7 olabilecek bir maçtı ama olmadı. Taraftarımız 7 gole alıştı. İnşallah bundan sonraki maçlarda gol vuruşlarını daha iyi yaparlar.'' dedi.

İlgini Çekebilir
Cimbom'dan sevinç, Fener'den yıkılmadım yumağı
Habere Git

''Mayısta şampiyonluk kutlanacak''

Galatasaray'ın şovu devam edeğini açıklayan Başkan Özbek, ''Bundan sonra Galatasaray şov devam ediyor. Mayısta taraftarlarımızla şampiyonluğu kutlayacağız inşallah.'' dedi.

''Icardi bizim oyuncumuz''

Teknik direktör Okan Buruk'tan memnun olduklarını söyleyen Özbek, Icardi hakkında da açıklama yaptı. Özbek, ''Okan Buruk'u biz seçtik. Icardi oyundaydı. 1 gol, 1 asist yaptı 15 dakikada. 15 dakikada 1 gol 1 asist. Attığı gol nadir gollerden birisidir. Icardi bizim oyuncumuz. Son derece başarılı. Icardi'nin 90 dakikaya ihtiyacı yok. 15 dakikada işini görüyor.'' dedi.

“Maçta yüreğini ortaya koyan takımınız varsa sonuç alıyor”

Başkan Özbek, müsabaka öncesinde Fenerbahçe'nin favori gösterildiğinin söylenmesi üzerine, "Bu oyun sahada oynanıyor. Gazete yapraklarında veya basında oynanmıyor. Maçtan önce basında Fenerbahçe favori gösteriliyordu ama bu öyle bir oyun değil. Sahada yüreğini ortaya koyan, inanmış bir takımınız varsa sonuç alıyor" değerlendirmesini yaptı.

İlgini Çekebilir
100. yılın ilk derbisinde zafer Cimbom'un
Habere Git

“Farklı skorlar taraftarımızı memnun ediyor”

Ligde ilk yarının bitmesine 1 maç kaldığını hatırlatan Özbek, "İkinci yarıda da aynı performansımız devam edecek. Oyun güzeldi. 5 tane attık, 3'ünü saydılar. Daha farklı bir skor, 6-7 olabilecek bir maçtı ama olmadı. Bundan sonraki maçlarımızda seyircimizin 7 gol beklentisi var. Oyuncularıma gol vuruşlarını daha iyi yapmalarını söyleyeceğim. Böyle farklı skorlar hem bizi hem taraftarımızı memnun ediyor" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler