Galatasaray'da Dursun Özbek'ten Kasımpaşa maçı sonrası Avrupa sözleri

Orhan Gülek
11.09.2022 - 23:30 | Son Güncellenme: 11.09.2022 - 23:34

Galatasaray , Süper Lig 'in 6. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 3-2 kazanan Sarı-Kırmızılı ekipte Başkan Dursun Özbek, takımının her sene Avrupa'da yer alması gerektiğini belirtti.

Galatasaray'da Dursun Özbek'ten Kasımpaşa maçı sonrası Avrupa sözleri

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 3-2 kazanan Sarı-Kırmızılı ekipte Başkan Dursun Özbek, maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın her sene Avrupa'da yer alması gerektiğini belirten Dursun Özbek, "Galatasaray bir Avrupa takımıdır. Avrupa'daki Türkiye'nin en büyük, en başarılı temsilcisi Galatasaray'dır. Galatasaray'ın her zaman, her sene Avrupa'da olması gerekir." dedi.

"Daha çok gol atan bir Galatasaray izleyeceğiz"

Karşılaşmayı değerlendirerek konuşmasına başlayan Dursun Özbek, "Güzel bir maç oldu, daha farklı olabilirdi. Çok gol kaçırdık. Galatasaray daha iyi günler için çalışıyor. Bence önümüzdeki günlerde daha iyi, daha çok gol atan bir Galatasaray izleyeceğiz. Bugün de bunun emareleri görüldü." dedi.

"Bambaşka bir Galatasaray seyredeceğiz"

Şampiyonluk hakkında Dursun Özbek, "Lig uzun bir maraton, daha başındayız. Şampiyonluk için konuşmak yanlış olur. Kabul etmek lazım yaklaşık 26 oyuncu takımdan ayrıldı, onların yerine 13 futbolcu geldi. Yeni bir takımız, çalışıyoruz. Takımın birbirine alışması kısa bir süre alacaktır. Bu süre zarfında seyircilerimize güzel bir futbol izlettirmek istiyoruz. Ama tüm oyuncuların takıma katılması halinde bambaşka bir Galatasaray seyredeceğimizi şimdiden vadediyorum." şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk: "3-3 korkusu yaşadık"
Habere Git

Özbek'ten yeni transferler Yusuf Demir ve Rashica açıklaması

Yeni transferler Yusuf Demir ve Rashica'yı da değerlendiren Başkan Özbek, "Yorumculara sormak lazım. Fırtına gibi ikisi de. Önümüzde bir yarım saat daha olsaydı 2-3 gol daha olurdu diye düşünüyorum. Çok iyi oyuncular, Galatasaray'a yakışan oyuncular. Özellikle Yusuf'u çok beğendim, Rashica da yine öyle. İkisi de çok iyiydiler." açıklamasını yaptı.

"Galatasaray bir Avrupa takımıdır"

Galatasaray'ın Avrupa'da yer alması gerektiğinin altını çizen Dursun Özbek, "Avrupa kupasında olmayı kim istemez? Elbette Galatasaray bir Avrupa takımıdır. Avrupa'daki Türkiye'nin en büyük, en başarılı temsilcisi Galatasaray'dır. Galatasaray'ın her zaman, her sene Avrupa'da olması gerekir." sözlerini dile getirdi.

Senin için hazırladığımız haberler