Dursun Özbek: "Aradan Sonra Şov Devam Edecek"

İsa Kethüda
12.11.2022 - 22:43 | Son Güncellenme: 12.11.2022 - 22:47

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Maçtan sonra oyuncularımı tebrik ettim. Şimdi bir araya girecekler. Aradan sonra şov devam edecek" dedi...

Dursun Özbek: "Aradan Sonra Şov Devam Edecek"

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in 14'üncü haftasında Galatasaray deplasmanda Başakşehir'i 7-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

"Yarış Mayıs ayı sonuna kadar devam edecek"

Hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını ifade eden Dursun Özbek, "Güzel oynadık. Galibiyeti hak ettik. Önde basan bir takım vardı. Çok şık goller oldu. Neticede 45 günlük bir araya giriyoruz. Daha önce hep şunu söyledim. 45 günlük ara uzun bir süre. Ligin birinci perdesi şimdi oynandı. 45 gün sonra ikinci perdesi başlayacak. Yarış içinde olan takımlar var. Aynı yarış Mayıs ayı sonuna kadar devam edecek. Güzel bir maç oldu. Böyle bir maçla araya gittiğimiz için mutluyum. 

"Taraftarımız hiç susmadı"

Oyuncularımı, teknik kadroyu, taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Taraftarımız hiç susmadı. Onların sayesinde nereye gitsek bizim için deplasman sayılmıyor" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Aslan, Boz Baykuşu YEDİ bitirdi!
Habere Git

"Galatasaray yıldızlar topluluğu"

Takımın her hafta üstüne koyarak gittiğine dikkat çeken Özbek, "Yeni kurulan bir takım. Birbirine alışması lazım. Galatasaray yıldızlar topluluğu. Dolayısıyla uyumları süre alacaktır. Her hafta üstüne koyarak gidiyoruz. Bu hafta da bunu gösterdik. Göze hoş gelen bir futbol oynuyoruz. Bugünkü memnuniyetimin çoğu bundan. Buraya gelen taraftarlar bugün güzel bir futbol, goller izlediler. Amacımız da buydu zaten" şeklinde konuştu.

Yunus Akgün açıklaması

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Yunus Akgün ile ilgili gelen bir soru üzerine Özbek, şu ifadeleri kullandı:

"Onu yönetim kurulunda konuşacağız, değerlendireceğiz. Teknik kadro var. Yönetim var. Bugün konuşmak istediğim sadece oyunun, skorun güzelliği. Atılan gollere dikkat edin. Son derece güzel, göze hoş geliyor."

"Aradan sonra şov devam edecek"

Karşılaşmanın ardından soyunma odasına inerek oyuncularını tebrik ettiğini ifade eden Özbek, "Oyuncularımı tebrik ettim. Onlar da çok keyifliydi. Şimdi bir araya girecekler. Aradan sonra şov devam edecek" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Kerem Aktürkoğlu: "Golün yarısından fazlası Icardi'ye ait"
Habere Git

"Galatasaray'ın menfaati için gerekeni yaparız"

Rashica'nın bonservisinin alınıp alınmayacağı üzerine gelen bir soru üzerine Özbek, şöyle konuştu:

"Şu ligi oynayıp bitirelim, daha sonra bakarız. Galatasaray'ın menfaati için gerekeni yaparız."

"Biz şampiyonluktan hiçbir zaman kopmadık"

Galatasaray'ın hiçbir zaman şampiyonluk yarışından kopmadığına dikkat çeken Özbek, sözlerini şöyle noktaladı:

"Biz şampiyonluktan hiçbir zaman kopmadık. Bakışım baştan beri aynı. Galatasaray yarıştan kopmaz. Daha önceki şampiyonlukları düşünün. 8, 9 puan fark varken gelip şampiyon oldu Galatasaray. Galatasaray şampiyonluğun en büyük adayı. Bugün de oyunuyla bunu gösterdi."

Senin için hazırladığımız haberler