Dursun Özbek, Terim'in imza töreninde konuştu: 'Şampiyonluğa taşıyacak tek aday...'

22.12.2017 - 15:03 | Son Güncellenme: 22.12.2017 - 15:03

Dursun Özbek, Terim'in imza töreninde konuştu: 'Şampiyonluğa taşıyacak tek aday...'

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fatih Terim'in imza töreninde konuştu.

Öne çıkan değerlendirmeler şu şekilde:

Dursun Özbek'ten açıklamalar

"Yuvaya dönüş imza törenine hoş geldiniz. Olayı kelimelerle anlatmak mümkün değil. Galatasaray'la birlikte zirveye çıkmış ve Galatasaray'la Fatih Hoca olan bir kişinin imza törenine hoş geldiniz. Ligler devam ediyor. İlk yarının son maçına çıkmamız lazım. Kamp sürecine başlayacağız, hoca konusunu halletmemiz lazım. Galatasaray'ı performans düşüklüğünden şampiyonluğa taşıyacak tek aday benim kafamda Fatih Terim'di. Telefon ettim kendisine bu iş olsun. Tabii Galatasaray'ın içinde olan Başkana başkanlığının hissetiren tavırla, 'Emriniz olur başkanım.' dedi."

"Galatasaray'ı son haftalarda girdiği form düşüklüğü seviyesinden şampiyonluğa taşıyacak tek isim Fatih Terim'di. 'Galatasaray'la hiçbir zaman ücret konuşmadım. Ne kadar takdir ediyorsanız.' dedi. Ben de kendisine '1905 lira yıllık ücret versem olur mu?' dedim. (Gülerek) Kimseye nasip olmamış başarı çizgisine sahip, Galatasaray'a vereceği hizmetler daha çok başarılar diliyorum. Hoş geldiniz hocam."

"Fatih Hocamızla sözleşme imzalıyoruz. Galatasaray takımıyla ilgili soru olması daha hoş. Bir seçim ihtiyacı ortaya çıktı. Bir hususta seçim kararı alındı. O da 2018 Mayıs ayı çok önemli bir tarih. Kim seçilirse seçilsin, genel kurul kimi isterse seçer. Ey Galatasaraylılar şu kritik periyotta el ele verelim. Onun için erken tarihe aldım. Herkes bir şey dedi. Koltuk sevdalısı değilim. Hiç kimse bu kararı irtibarsızlaştırmaya kalkmasın. Ben ve yönetimim 2018'deki finansal duruma kilitlendik. Başkan kimse onun arkasında kenetlenelim."

"Galatasaraylı olup, Galatasaray maçı başladığında rahat maç izleyen görmedim. Sami Yen'de Avrupa Kupası maçı oynanıyor, rakibimiz Frankfurt Allah'ım şu maç geçsin. Maçın heyecanından kurtulmak için Silivri'ye gittim-geldim. Sami Yen'in önünden geçerek davul - zurna sesi geliyor. Şükürler olsun dedim. Bu heyecan bitmez."

"Rahat bir maç olacağını düşünmüyorum. Galatasaray'da bir  yönetim anlayışı var. Herkes rahat çalışmalı pozisyon olarak. Hocam beni, ben de hocamı tanıyorum. Hocamı davet ettiğim zaman hiç düşünmedi. Hiçbir soru sormadan Fatih Hocanın evet demesi çalışma ortamımızı gösteriyor."

Senin için hazırladığımız haberler