Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Depremzedeye Derbi Sözü

Akın Ungan
14.02.2023 - 19:46 | Son Güncellenme: 14.02.2023 - 21:43

Türkiye'yi sarsan depremin 62. saatinde enkazdan çıkarılan Cihan Emir Parlak, Galatasaray'dan Dursun Özbek, Erden Timur, Muslera ve Kerem Aktürkoğlu ile görüştü.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Depremzedeye Derbi Sözü

AJANSSPOR HABER

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler Türkiye'yi sarstı. Toplam 10 ile etki eden feci afette çok sayıda can kaybı yaşandı. Depremin hemen ardından arama kurtarma çalışmaları başlarken, Adıyaman'da 62 saat sonra enkazdan sağ olarak çıkarılan Cihan Emir Parlak, tuttuğu takımdan birçok isimle telefonda görüştü.

Enkazdan futbol sohbeti ile çıktı, Galatasaraylı isimlerle görüştü

Arama kurtarma ekipleri tarafından, kendisi ile futbol sohbeti yapılarak enkazdan çıkarılan Cihan Emir Parlak, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, futbolcular Fernando Muslera ve Kerem Aktürkoğlu ile telefonda görüştü.

Kerem Aktürkoğlu: "Sen büyük savaşçısın"

12 yaşındaki Cihan Emir ile görüntülü görüşen Kerem Aktürkoğlu, "Nasılsın, seni çok güçlü gördüm aferin sana. Sen büyük savaşçısın. Hepimiz seni çok seviyor ve dua ediyoruz" şeklinde konuştu.  Duygu dolu anlar yaşayan Cihan Emir ise "İyiyim abi, sizin sayenizde daha iyi ve daha güçlü olacağım. Hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

İlgini Çekebilir
Atsu'nun menajeri: "İki çift ayakkabısını bulduk ama Christian yok"
Habere Git

Muslera: "Seni ilk maça bekliyorum"

Cihan Emir'e Türkçe seslenen Muslera, "Merhaba kardeşim. Seni iyi gördüm. Sen ne kadar güçlüymüşsün, maşallah. Seni ilk maça bekliyorum. Seni çok seviyorum." dedi. Cihan Emir de Muslera'ya "Ben seni çok seviyorum. Daha güçlü olacağım. Maça hep beraber geleceğiz" cevabını verdi.

Erden Timur'dan söz

Cihan Emir, konuştuğu Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'a da İstanbul'da görüşmek istediğini söyledi. Erden Timur da Cihan Emir'e futbolcularla görüşme ve maça götürme sözünü verdi.

Dursun Özbek: "Fenerbahçe maçına sizi getireceğim, şampiyonluk maçı olacak"

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile de görüşen Cihan Emir, İstanbul'a gelip Fenerbahçe maçını tribünde izlemek istediğini söyledi. Dursun Özbek de Cihan Emir'e, "Sizi gördüğüm için seviniyorum. Çok geçmiş olsun. En kısa zamanda da görüşürüz. Fenerbahçe maçına sizi getireceğim, şampiyonluk maçı olacak." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler