Dursun Özbek'ten flaş transfer açıklaması! Yeni isimler gelecek mi?

21.08.2017 - 19:54 | Son Güncellenme: 21.08.2017 - 19:54

Dursun Özbek'ten flaş transfer açıklaması! Yeni isimler gelecek mi?

AJANSSPOR - Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını cevapladı.

İşte o açıklamalar:

"Biz bir aileyiz"

"Taraftarlarımızla beraber kenetlenmeyi başardık herkese çok teşekkür ediyorum. Biz Galatasaray yönetimi olarak görevimizi yaptık, iyi bir takım kurduk ve görevimizi yaptığımız için çok mutluyuz.

Transferleri seyrediyoruz, bütün oyuncularımız takıma uyum sağladı. Teknik ekibimiz scout ekibimizi de tebrik ediyorum. Onlar oyuncuları buldular biz de takıma kazandırdık."

"Transfer çalışmalarımız devam ediyor"

"Oyuncu ismi vermek doğru olmaz, transfer çalışmalarımız devam ediyor. Lig uzun bir maraton ve derin bir kadro kurmak istiyoruz. Biz göreve geldiğimizde 48 kişi vardı, şimdi 28'e düştük ve bütün bu oyuncularla iyi bir rotasyonla oynayan bir takım olmak istiyoruz.

Tudor'u taraftarlarımız destekleyince çok mutlu oldum. Neticede biz bir aileyiz, olması gerekende zaten buydu. Bunu başaran taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.

Kombine satışlarında çok büyük bir satış var, geçen sezona göre 4 katı daha fazla kombine sattık, bu da beni çok mutlu ediyor."

"Selçuk bizim kaptanımız"

"Selçuk İnan, bizim kaptanımız ve sözleşmeli oyuncumuz herhangi bir teklif yok biz onunla devam ediyoruz."

"Riva ve Florya'da kaybımız olmayacak"

"Riva ve Florya satışlarından Galatasaray'ın kasasına kaç para gireceği bütün satışlar yapıldıktan sonra belli olur. Bir kayıp olacağını düşünmüyorum." 

"Yabancı kuralı diğer Avrupa ülkeleriyle aynı olmalı"

"Biz UEFA'ya bağlıyız, onların turnuvalarına katılıyoruz, bizim UEFA takımları ülkeleri gibi davranmalıyız. Yabancı kuralı konusunda bizlerinde o takımlar ülkeler gibi olmamız gerekiyor. Kontratlı oyuncularımız var, yabancı kuralı değşirse geçmişte olduğu gibi çok önemli oyuncularımız tribüne gidebilir. Bu sebeple kulüplerin mağdur olmaması için TFF dikkatli olmalı."

"Gidecek oyuncular için çalışmalara başladık"

"Artık Galatasaray'da oynama şansını kaybetmiş oyuncuları düşünmeye başladık. Bu isimlerle ilgili çalışmalar başladı. Biz forma şansı olmayan tribünde oturacak isimlere para vermek istemiyoruz."

 AJANSSPOR TARAFINDAN YAZILMIŞTIR KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Senin için hazırladığımız haberler