Dursun Özbek’ten 'kardeş' açıklaması!

28.03.2017 - 16:00 | Son Güncellenme: 28.03.2017 - 16:00

AJANSSPOR -  Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sıkça eleştirilere maruz kalan Mehmet Özbek ve geride bıraktığımız günlerde istifa ettiğini açıklayan Levent Nazifoğlu hakkında dikkat çeken sözler kullandı. Başkan Özbek, kardeşi Mehmet Özbek’in, performansı ve katkılarıyla değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Ntvspor’a özel bir röportaj veren sarı-kırmızılı kulübün 1 numarası Dursun Özbek’in, yönetiminde görev alan Mehmet Özbek ile ilgili sözleri şu şekilde :

“Her ikisi de Galatasaray’a hizmet için vardı. Mehmet Özbek’in başkanın kardeşi olarak anılmasını da yanlış buluyorum. Mehmet Özbek kulübe faydalı mı ona bakarım. Kulübe faydalı olduğunu düşünüyorum. Spekülatif olacak, başkana nereden vuralım tarzındaki kişilerin yorumu beni ilgilendirmiyor. Bu sene evet çok başarılı olmadık ama biz bu seneki olaylardan da bir şeyler öğrendik. Önümüzdeki sene taraftarların memnun olacağı şekilde faaliyetlere devam edeceğiz. Ben Galatasaray başkanıyım. Benimle çalışan üyeler, kim ne yaparsa yapsın. Sorumlusu benim. Hesabını da her zaman genel kurula vermeye hazırım. Bu işin patronu genel kuruldur. Her türlü hesabı vermek için en ufak bir şeyim de yok. Taş taş üstüne koyan, kulübe mesaisini veren kişilerin başımın üstünde yeri vardır.”

Yasal Uyarı : Bu haber ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler