Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, Antalyaspor maçı sonrası transfer açıklaması

Orhan Gülek
07.08.2022 - 23:30 | Son Güncellenme: 08.08.2022 - 00:21

Süper Lig'in açılış haftasında deplasmanda Antalyaspor'u 1-0 mağlup eden Galatasaray'da başkan Dursun Özbek maç sonu transfer açıklamasında bulundu. İşte detaylar...

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, Antalyaspor maçı sonrası transfer açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig 'in ilk haftasında, Okan Buruk ile ilk maçına Antalyaspor deplasmanında çıkan Galatasaray , Gomis'in attığı golle 1-0'lık skorla kazandı.

 

Maç sonu Galatasaray'da başkan Dursun Özbek açıklamalarda bulundu.

"İstediğimiz oyunu oynayamadık"

Karşılaşamda tam olarak istenilen oyunun sergilenmediğini dile getiren Özbek "Bütün takımların yeni sezonu hayırlı olsun. Sakatlık yaşamadan ligi tamamlarız umarım. Tam istediğimiz oyunu oynayamadık. Hazırlıklarımız devam edecek, takımımızın güçlenmesi için yeni oyuncularımız var. Onların da dahil olmasıyla beraber, taraftarlarımıza güzel günler yaşatmak istiyoruz. " ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Maçın adamı maç sonu konuştu!
Habere Git

"Transferler devam edecek"

Takıma transferlerin devam edeveğini söyleyen Özbek "Hala eksik bölgelerimiz olduğunu düşünüyorum, transferler devam edecek. Ben hayatımda hiçbir zaman hizmetten yorulmadım. Galatasaray'a hizmet etmek büyük bir şeref. Elimizden gelenin en iyisini Galatasaray'ı güzel günlere taşımak için yapacağız. Bu sezon çok önemli. Cumhuriyetin 100. yılı. Galatasaray, Cumhuriyetin yüzüdür." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler