Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Taraftara Mesaj

Akın Ungan
31.05.2023 - 17:54 | Son Güncellenme: 31.05.2023 - 18:12

Süper Lig'de şampiyon olan Galatasaray'ın başkanı Dursun Özbek, kulüp sosyal medya hesabından yayınlanan paylaşım ile taraftara mesaj verdi. Detaylar.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Taraftara Mesaj

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de mutlu sona ulaşarak, Cumhuriyetin 100. yılında şampiyon olan Galatasaray, dün gece MKE Ankaragücü galibiyetinin ardından kutlamalara başladı. Sarı-Kırmızı kulübün başkanı Dursun Özbek, sosyal medyadan yayınlanan paylaşımda taraftara mesaj verdi.

"Cumhuriyetin 100’ü, Türkiye’nin En Büyüğü!"

"Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek’ten Taraftarımıza Kutlama" başlıklı paylaşımda Dursun Özbek, "Türkiye’nin en büyük spor kulübünün, kalbi Galatasaray sevgisiyle dolu, eşsiz taraftarları; Cumhuriyetin 100’ü, Türkiye’nin En Büyüğü!" dedi.

Özbek, "Cumhuriyetin 100. yılında, Galatasarayımızın başarılarını tarihe birlikte yazacağız dedik ve bunu başardık. Bugün, 23. şampiyonluğu garantilemiş olmanın büyük mutluluğu ve gururu içerisindeyiz" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe 10 yıl şampiyon olmadan nasıl devam ediyor?
Habere Git

"Bu başarıda aslan payı sizlerin"

Taraftara seslenen Özbek, "Bu başarıda aslan payı her zamanki gibi sizlerin… Galatasaray’ın adının geçtiği yerde beklentisiz, koşulsuz desteğinizi veren, 7’den 70’e herkesin…" dedi.

"Galatasaray’ı Türkiye’nin en muhteşem taraftarına sahip kulübü yaptınız"

Dursun Özbek mesajına şu şekilde devam etti: "Bizi bir gün bile yalnız bırakmadınız; Galatasaray’ı Türkiye’nin en muhteşem taraftarına sahip spor kulübü yaptınız. Karşılıksız bu sevginiz ve adanmışlığınız için size sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum"

"Herkes duysun sesimizi, Galatasaray geliyor!"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Şimdi daha büyük zaferler bizi bekliyor. Herkes duysun sesimizi, Galatasaray geliyor!" diyerek mesajını bitirdi.

İlgini Çekebilir
Ümit Özat saçını sarı-kırmızıya boyatacak mı? Icardi'ye cevap verdi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler