Dzemaili'nin eski eşi Erjona Sulejmani'den olay açıklamalar!

23.03.2021 - 17:37 | Son Güncellenme: 23.03.2021 - 17:45

2015-2016 yılları arasında Galatasaray'da oynayan Blerim Dzemaili'nin eski eşi Erjona Sulejmani, sosyal medya hesabından özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Dzemaili'nin eski eşi Erjona Sulejmani'den olay açıklamalar!

AJANSSPOR - HABER

Bir dönem Galatasaray forması giyen Blerim Dzemaili'nin eski eşi Erjona Sulejmani, sosyal medya hesabından özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fanatik'in haberine göre İsviçreli model Erjona Sulejmani, sosyal medya hesabından  "Gelecekte daha çok çocuğun olmasını ister misin? sorusuna "Kesinlikle evet" cevabını verdi. Sulejmani, eğer aşık olursa kendisinden yaşça küçük biriyle birlikte olabileceğini ve yaşı sorun etmediğini dile getirdi.

Euro 2016’da en seksi taraftar seçildi

Erjona Sulejmani, Euro 2016’da İsviçre’yi tribünden desteklediği görüntülerle dünya basınının dikkatini çekmiş ve GQ İtalya tarafından en seksi taraftar seçilmişti.

"Cristiano Ronaldo'ya karşı koyamam"

Öte yandan Sulejmani, birkaç yıl önce çok konuşulan bir kitaba imza atmıştı. Kitapta birçok futbolcunun maçtan önce cinsel ilişki yerine, kendi kendilerini tatmin etme yolunu tercih ettiğine yer vermiş, Cristiano Ronaldo'nun en çekici futbolcu olduğunu yazmıştı. Kitabında Ronaldo'yu dünyanın en çekici futbolcusu olarak tanımlamış ve "Cristiano Ronaldo'dan teklif gelirse ona karşı koyamam" ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler