Dzsudzsak imzayı attı..

17.08.2015 - 17:00 | Son Güncellenme: 17.08.2015 - 17:00

Bursaspor, Rusya’nın Dinoma Moskova takımından transfer ettiği Balazs Dzsudzsak ile sözleşme imzaladı..

Özlüce Tesisleri'nde Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, Mali Asbaşkan Keaml Güler ve İdari Menajer Hüseyin Gedik'in de katıldığı törenle sözleşme imzalayan Dzsudzsak, "Selamün aleyküm" diyerek başladığı açıklamasında şunları söyledi:
"Buraya gelen herkese teşekkür ediyorum. Gördüğünüz gibi şuanda benim tüylerim de diken diken oldu. Yeni stadımıza ve Bursaspor’da ilk maça çıkmak için sabırsızlanıyorum. Herkese söz veriyorum. Yüzde yüz performansımı, kalitemi herkese göstereceğim. Bu kalabalık karşısında söyleyecek bir kelime bulamıyorum. Buraya gelen herkese tek tek teşekkür ediyorum.

Buraya geldiğimi zamandan itibaren bana yönetim kurulu üyelerimiz, başkanımız, teknik direktörümüz ve diğer futbolcu arkadaşlarım bana yakınlık gösterdi. Bu yüzden bu masada otuyorum. Frikiklerim ve uzaktan attığım şutlarım ünlü. Bursaspor’da da bunu göstereceğimden şüphem yok. Herhangi bir takma ismim yok. Ama burada yapılan tezahürat yapmasından duygulandım. Bunları kendilerine bırakıyorum. Benim için şarkı ve beste yaparlarsa mutlu olurum.”

Senin için hazırladığımız haberler