Eczacıbaşı'na çifte şok! Derbiyi kaybetti, yıldız oyuncusu hastaneye kaldırıldı

İsa Kethüda
10.03.2024 - 21:10 | Son Güncellenme: 10.03.2024 - 21:39

Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi'nin 25. haftasında Eczacıbaşı Dynavit, sahasında VakıfBank'a mağlup oldu. Eczacıbaşı'nda yıldız isim sakatlandı ve hastaneye götürüldü.

Eczacıbaşı'na çifte şok! Derbiyi kaybetti, yıldız oyuncusu hastaneye kaldırıldı

AJANSSPOR-HABER

Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi'nin 25. haftasında VakıfBank, dev derbide Eczacıbaşı Dynavit'i deplasmanda mağlup etmeyi başardı.

Tijana Boskovic'in 23 sayısı yetmedi

Maçın en skorer oyuncusu Eczacıbaşı Dynavit forması giyen Tijana Boskovic oldu. Sırp yıldız mücadeleyi 23 sayı ile tamamladı. VakıfBank'ta ise en skorer isim 13 sayıyla Jordan Thompson oldu. 

Sinead Jack-Kısal hastaneye götürüldü

Eczacıbaşı Dynavit’te yıldız oyuncu Sinead Jack-Kısal, VakıfBank karşılaşmasının ikinci setinde sakatlanarak saha kenarına alındı. Yıldız oyuncu, saha kenarında uygulanan tedavi sonrası gerekli tetkiklerin yapılması için hastaneye götürüldü.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe hem maçı hem de Eda Erdem'i kaybetti!
Habere Git

Sinead Jack-Kısal'ın sakatlandığı an

Set sonuçları

  • Eczacıbaşı Dynavit 18-25 VakıfBank 
  • Eczacıbaşı Dynavit 22-25 VakıfBank 
  • Eczacıbaşı Dynavit 23-25 VakıfBank 

Eda Erdem de dün sakatlandı

Bilindiği üzere dün Fenerbahçe Opet'in THY'ye yenildiği karşılaşmada da Sarı Melekler'in takım kaptanı Eda Erdem Dündar sakatlanmış ve sahayı tekerlekli sandalye ile terk etmek zorunda kalmıştı. 

İlgini Çekebilir
Bursaspor'dan hakem açıklaması: "TFF'yi göreve çağırıyoruz!"
Habere Git

Fenerbahçe'den maç sonu yapılan açıklamada, Eda Erdem'in sağ ayak bileği dış yan bağında (ATF ligament) kısmi yaralanma ve eklem içi ödem tespit edildiği duyurulmuştu.

Eczacıbaşı Dynavit'i deplasmanda deviren VakıfBank, gelecek hafta Kuzeyboru ile sahasında karşılaşacak. Eczacıbaşı Dynavit ise PTT deplasmanına konuk olacak.

Bu sonuçla Vakıfbank 24. maçında 22. galibiyetini aldı. Eczacıbaşı ise 2. kez yenildi. İki takımın da puanları 64'te eşitlendi.

İlgini Çekebilir
Okay Yokuşlu'dan müthiş gol!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler