Eden Hazard geleceğiyle ilgili konuştu! Chelsea'de kalacak mı?

26.11.2018 - 00:18 | Son Güncellenme: 26.11.2018 - 03:18

Eden Hazard geleceğiyle ilgili konuştu! Chelsea'de kalacak mı?

Chelsea'nin Belçikalı yıldızı Eden Hazard, geçtiğimiz yaz sezonundan beri 'Chelsea'den gidecek mi, yoksa takımda kalacak mı?' tartışmaları içinde yer alıyordu.

Ancak sezona başlamadan önce Eden Hazard, Real Madrid'e gitmeyip takımda kalmıştı. Ligde sezona da çok iyi başlayan 27 yaşındaki yetenekli oyuncunun Chelsea'deki geleceği hâlâ belirsiz.

Canal+ kanalındaki Canal Football Club programına katılan Eden Hazard, geleceği hakkında sorulan sorulara yanıt verdi.

Fransa'dan Paris Saint-Germain'in de kendisiyle ilgilendiğini söyleyen Eden Hazard, "Zamanında Paris Saint-Germain de benimle temasa geçmişti ancak ben hiç ilgilenmemiştim. Ancak bir gün Fransa'ya dönmek zorunda kalırsam, sadece Lille'e giderim." dedi.

Daha öncesinde yaptığı açıklamalarda Real Madrid'de oynamanın kendisi için çocukluk hayali olduğunu belirten Eden Hazard, Real Madrid'e devre arası transferinde gidebileceği dedikodularını da yanıtladı.

Belçikalı yıldız oyuncu, "Söylediğim gibi, şu an Chelsea'deyim. Bu sezondan sonra kontratımda bir yılım daha var. Bu devre arasında Chelsea'den ayrılmam mümkün değil. Kulüp ve taraftardan dolayı Ocak ayında Chelsea'den ayrılamam. Ancak yaz döneminde ayrılmam da ihtimaller dahilinde. Eğer Chelsea'yle sözleşme uzatmazsam ayrılma ihtimalim var. Fakat dediğim gibi, Chelsea'yi çok seviyorum ve kariyerimi burada noktalayabilirim de." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler