Efecan Karaca'dan Trabzonspor itirafı!

Salim Manav
03.04.2021 - 10:11 | Son Güncellenme: 03.04.2021 - 12:09

Son dakika Trabzonspor transfer haberleri... Aytemiz Alanyaspor'da forma giyen Efecan Karaca'dan Trabzonspor açıklaması geldi. Efecan Karaca, "Trabzonspor'la görüştük. Her şey ‘oldu’ gibiydi. Ancak transferim son anda olmadı" dedi. Detaylar haberimizde...

Efecan Karaca'dan Trabzonspor itirafı!

Ara transfer döneminde son anda Trabzonspor’un kapısından dönen Aytemiz Alanyaspor’un yıldızı Efecan Karaca açıklamalar yaptı.

Fanatik'e konuşan Efecan Karaca Trabzonspor süreci ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Her şey ‘oldu’ gibiydi. Görüştük. Hasan Başkan ile konuştum. Hatta son gün sabahtan kulübe gittim sözleşmemi feshetmek için. Saat 4’e 5’e kadar bekledim. Ancak son anda olmadı. Tam nedenini bilmiyorum. Ben de fedakârlık yaptım ama kulüpler anlaşamadı. Abdullah hoca ile görüşmüştük. Beni çok istemişti. Ben de çok istemiştim gitmeyi. Trabzonspor sonuçta büyük takım. Ama olmadı. Tabiki üzüldüm fakat 1-2 gün sonra toparladım. Sonuçta buradan ekmek yiyorum ve beni Efecan Karaca yapan Alanyaspor’dur. Trabzonsporlu taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Bana çok destek oldular o dönem. Keşke olsaydı da onlar için elimden gelen mücadeleyi sahada gösterseydim. Her şeyin hayırlısı. Sezon sonu için bakacağız. Konuşmak için erken. Zaman gösterecek." 

Senin için hazırladığımız haberler