Efes'i yıkan Sertaç Şanlı: Profesyonelce işimi yaptım

04.12.2021 - 00:04 | Son Güncellenme: 04.12.2021 - 00:16

Barcelona'nın Anadolu Efes galibiyetinde 24 sayısıyla başrolü oynayan Sertaç Şanlı, eski takımına karşı verdiği mücadelenin ardından duygularını anlattı.

Efes'i yıkan Sertaç Şanlı: Profesyonelce işimi yaptım

AJANSSPOR-HABER

THY EuroLeague'in 13. haftasında oynanan Anadolu Efes-Barcelona maçına tam anlamıyla Sertaç Şanlı damga vurdu. Barça formasıyla sezon başında ayrıldığı eski takıma karşı oynayan milli basketbolcu 24 sayıyla kariyerf rekorunu kırdı.  

Sertaç Şanlı'dan 5'te 4 üçlük

Sertaç, Sinan Erdem Salonu'ndaki karşılaşmayı 24 sayı, 3 ribaund, 1 asist, 1 top çalmayla tamamlarken 25 verimlilik puanı aldı. Başarılı pivot ayrıca 5’te 4 üçlük isabetiyle de dikkat çekerek 95-93'lük galibiyetlerinde kilit rol oynadı.

'Profesyonel olmak zorundaydım'

Sertaç Şanlı maçın ardından yaptığı açıklamada, "Nasıl hissettiğimi bilmiyorum. Benim için oynaması çok zor bir maçtı. Profesyonel olmak zorundaydım, işimi yaptım, bu şekilde bakmam gerekiyordu. Nasıl hissettiğimi anlatamam. Bu çocuklara karşı oynamak çok zordu, hiçbir şey diyemiyorum” ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk yüzüğünü aldı 

Öte yandan geçtiğimiz sezon Anadolu Efes ile EuroLeague'i kazanan milli basketbolcuya şampiyonluk yüzüğü maç öncesi törenle verildi.

Soyunma odasında alkışlarla karşılandı

Öte yandan Barcelona kulübü sosyal medya hesabından Sertaç Şanlı'nın soyunma odasına dönüş görüntüsünü içeren bir video paylaştı. Takım arkadaşları ve teknik ekip harika bir maç çıkaran Türk oyuncuyu alkışlarla karşıladı. 

Senin için hazırladığımız haberler