Eksik çok ama hataya yer yok!

30.03.2021 - 15:47 | Son Güncellenme: 30.03.2021 - 16:04

Galatasaray'da kritik Hatayspor maçı öncesi hazırlıklar devam ederken, birçok eksiği bulunan sarı kırmızılılarda Fatih Terim doğru 11'i bulmaya çalışıyor.

Eksik çok ama hataya yer yok!

AJANSSPOR - HABER 

Galatasaray, Süper Lig'in 32. haftasında 3 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Atakaş Hatayspor ile karşı karşıya gelecek

Şampiyonluk parolasıyla ligin kalan bölümü için hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'a Hatayspor deplasmanı büyük önem taşıyor.

Milli takımlarda olan futbolcular sebebiyle kısıtlı kadroyla çalışmalarını yapan sarı-kırmızılılarda Hatayspor karşısına cezalılar ve sağlık problemleri sebebiyle bir hayli eksik çıkacak. Marcao, Luyindama, Yedlin gibi isimlerin forma giyemeyeceği mücadelede hastalığı sebebiyle Emre Kılınç da görev yapamayacak. Bugün tetkiklerinin ardından adalesinde problem çıkan Kerem'in de oynaması zor gözüküyor.

Tek santrfora dönüş

Savunmada birçok eksiği bulunan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, tek santrforla sisteme dönüş yapmayı planlıyor. 

Radame Falcao şu an Mostafa Mohamed'den daha önde görülürken, orta sahada Etebo, Gedson, Feghouli'nin kullanılması bekleniyor.

Sakatlık sonrası Falcao'dan iyi dönüş

Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle lig maçlarının neredeyse yarısında forma giyemeyen Kolombiyalı yıldız futbolcu Falcao, son haftalardaki skorer performansıyla göz dolduruyor.

Özellikle son haftalarda attığı gollerle kalitesini göstermeye başlayan Falcao, Süper Lig'de forma giydiği son 7 karşılaşmada 8 kez ağları havalandırdı.

Taylan Antalyalı'ya Hatay karşısında yeni görev

Milli Takım'dan dönecek Taylan Antalyalı'ya daha defansif bir görev vermeyi planlayan Terim, her ne kadar eleştirilerin hedefinde olsa da Emre Akbaba'dan hücumda yine gole yakın olma özelliğinden faydalanmayı hedefliyor. Maç gününe kadar Terim ve kurmayları en doğru 11 tercihini yapmaya çalışacak.

Senin için hazırladığımız haberler