Eksik Sivas Avrupa'ya 'tamam" dedi

11.12.2020 - 00:48 | Son Güncellenme: 11.12.2020 - 00:48

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Sivasspor, grup aşamasının son maçında deplasmanda Maccabi'nin rakibi oldu. Maç öncesi 6 puanı bulunan temsilcimiz, Maccabi'yi yendiği takdirde bir üst tura yükselecekti. Ancak Yiğidolar istediği sonucu alamadı ve Başakşehir'in ardından Avrupa'ya veda etti. Peki Maccabi - Sivasspor maçı kaç kaç bitti, golleri kim attı? İşte detaylar...

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Sivasspor, I Grubu'nun son maçında deplasmanda Maccabi'nin rakibi oldu.

Maç öncesinde birçok eksiği bulunan ve karşılaşmaya 14 kişiyle çıkan Sivasspor, Maccabi karşısında ilk yarıda iyi bir performans gösterdi. Ancak ilk yarıda gol sesi çıkmadı.

Maçın ilerleyen bölümlerinde hücum yapmak için risk de alan Sivasspor, 66. dakikada Saborit'in attığı golle 1-0 yenik duruma düştü.

Karşılaşmanın devamında başka gol olmadı ve Yiğidolar, grubu 6 puanla tamamladı. Böylece Başakşehir'in ardından Sivasspor da Avrupa'ya veda etti.

Ali Şaşal'a forma hazırlandı

İsrail'e 14 futbolcu ile giden Sivasspor'da yedek kaleci Ali Şaşal Vural'a da forma yapıldı. Mücadele başladığında Sivasspor'un yedek kulübesinde Vural'ın yanı sıra Kone ve Ninga da bulunuyordu.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler