Elazığspor Ümit Tekoğlu’na emanet!

09.01.2021 - 11:52 | Son Güncellenme: 09.01.2021 - 11:53

Gakgoşlar, Orhan Kaynak’tan sonraki teknik direktörünü açıkladı. Memleketinin takımını çalıştıracak olan Tekoğlu ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlandı.

Elazığspor Ümit Tekoğlu’na emanet!

Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından TY Elazığspor, teknik direktörlük koltuğuna Ümit Tekoğlu’nu getirdi. Tesislerde düzenlenen törende Elazığlı teknik adamla sezon sonuna kadar sözleşme imzalandı.

Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, Tekoğlu’na güvendiklerini belirterek, “Kendisine inanıyoruz. Sezon sonuna kadar anlaşmaya vardık. Zaten Sivas Belediyespor maçına da hocamız takımımızı çıkardı. Sözleşme her iki taraf için de hayırlı olsun. Transfer tahtasının açılması konusunda yüzde 70’lik bir mesafe kat ettik. 5 Milyon TL gibi bir sıcak paraya ihtiyacımız var” açıklamasında bulundu.

Yeni teknik direktör Ümit Tekoğlu’da konuşmasında, “Futbolcularımızın özverisiyle Sivas Belediyespor maçına çok iyi hazırlandık. İnsanların galibiyet sonrası mesajları bizleri çok mutlu etti. Benim transfer tahtası açılsın diye bir iddiam yok. Açılsa tabi ki çok iyi olur ama açılmasa da bu bahanenin arkasına sığınmam. Bu armanın öyle ya da böyle yaşaması lazım” ifadelerini kullandı.

Tekoğlu, daha önce TY Elazığspor’da U15 Teknik Sorumluluğu, U21 Ligi Antrenörlüğü ile Maç ve Performans Analistliği görevlerinde yer alırken, profesyonel olarak teknik direktörlüğe Şanlıurfaspor ile başladı. TY Elazığspor’daki görevi Ümit Tekoğlu’nun ikinci teknik direktörlük deneyimi olacak.

Senin için hazırladığımız haberler