Elazığspor'da serbest kalan kalana! Golcü de gitti...

18.01.2021 - 16:04 | Son Güncellenme: 18.01.2021 - 16:08

2002-2004 ve 2012-2014 sezonlarında Süper Lig'de boy gösteren Elazığspor, tarihi adına kötü günler geçiriyor. Mali problemler yaşayan Elazığspor'da futbolcular ardı ardına ayrılıyor. Takımdan son ayrılan isim golcü futbolcu Ömer Yıldız oldu. Elazığspor'da kimler ayrıldı? İşte detaylar...

Elazığspor'da serbest kalan kalana! Golcü de gitti...

AJANSSPOR-HABER

2. Lig ekiplerinden Elazığspor'da sıkıntılı günler devam ediyor. Alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle serbest kalan futbolcular arasına Elazığspor'da golcü futbolcu Ömer Yıldız da katıldı.

Elazığspor'da takım kaptanı, golcü gitti

Murat Ceylan, Tufan Kelleci, Onur Alsu ve Ahmet Doğan’ın ardından takım kaptanı Ömer Yıldız da sözleşmesini feshederek takımdan ayrıldı. Ömer Yıldız'a TFF 1. Lig'den teklifler olduğu öğrenildi. 

Elazığspor'da 8 gol atmıştı

Ömer Yıldız, ligin ikinci yarısında da TFF 1. Lig'de kariyerine devam edeceği belirtiliyor. Ligin ilk yarısında bordo-beyazlı formayı 11 maçta giyen 26 yaşındaki oyuncu, 8 gol attı.

Serbest kalma hakkı var ama Yiğitcan ayrılmıyor

Takımda serbest kalma hakkı bulunan Yiğitcan Erdoğan ise sözleşmesini feshetmeyen tek futbolcu olarak dikkat çekti. Elazığspor 18 puanla ligde 18. sırada bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler