Elia'dan transfer sinyali: 'Belki hocayla kavga eder...'

29.12.2017 - 10:43 | Son Güncellenme: 29.12.2017 - 10:43

Başakşehir'in yıldız kanat oyuncusu Eljero Elia, Hollanda basınına verdiği röportajda flaş bir transfer itirafında bulundu.

Feyenoord'un WhatsApp grubundan çıkmamış!

Hollanda'nın Fox Sports kanalına konuşan 30 yaşındaki futbolcu, Hollanda Ligi'ni yakından takip ettiğini söyledi: "Feyenoord'un her maçını izliyorum. Ayrıca Twente ve ADO Den Haag maçlarını da kaçırmıyorum. Bazı oyuncuların gelişiminin farkındayım, her şeyi takip ediyorum. Şu anda hala Feyenoordlu futbolcuların bulunduğu WhatsApp grubundayım. Maç fikstürü azaldığında onlarla daha çok sohbet etme fırsatı buluyorum. En çok konuştuklarım Vilhena, Bilal Başacıkoğlu ve Berghuis" ifadelerini kullandı.

Flaş transfer itirafı!

Elia, "Gelecek sezon da Süper Lig'de oynayacak mısın?" şeklinde gelen soruya verdiği cevapla şaşırttı: "Kariyerimde bir adım daha atmak istiyorum. Belki ABD olur. Benim hayalim. Feyenoord, ADO Den Haag ya da Twente'ye de memnuniyetl geri dönebilirim. Futbolda hiçbir şeyi önceden bilemezsiniz. Belki iki ay içerisinde hocayla kavga ederim ya da başka bir şey olur. O zaman başka bir adım atmak zorunda kalırım."

Bu sezon başında Feyenoord'dan transfer edilen yıldız oyuncu forma giydiği 20 resmi maçta 4 gol 1 asistlik bir performans sergiledi. 

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler