Elon Musk'ın kaç adet Doge Coin'i var? Twitter sonrası yükselir mi?

26.04.2022 - 00:49 | Son Güncellenme: 26.04.2022 - 00:58

Tesla'nın CEO'su Elon Musk'ın Twitter'ı satın aldığı haberleri sonrası Dogecoin yükselişe geçti. Elon Musk'ın kaç adaet Doge Coin'i var ve yükselme devam eder mi? İşte detaylar...

Elon Musk'ın kaç adet Doge Coin'i var? Twitter sonrası yükselir mi?

AJANSSPOR HABER

Elon Musk'ın Twitter haberleri sonrası Doge Coin'in artış göstermesi kriptoya yatırım yapanları heyecanlandırmaya başladı. Elon Musk, Twitter'ı satın mı aldı ve ne kadara aldı gibi aramalar yanı sıra Elon Musk'ın kaç adet Doge Coin'i var gibi aramalar da sürüyor. İşte Elon Musk'ın yatırımları....

Elon Musk, Twitter'ı kaça aldı?

Twitter'ı satın almak için hisse başına 54.20 dolar karşılığında toplam 44 milyar dolarlık bir teklif yapan Elon Musk, platformun yönetimiyle anlaşmaya vardı.

Elon Musk'ın kaç adet Doge Coin'i var?

Wall Street Journal’ın haberine göre, kayıtlarda bulunan ve dolaşımda olan Dogecoin'lerin yüzde 28’inin bir yatırımcıda olduğu belirtilirken, kişinin ya da kuruluşun açıklanmadığı bildirildi. Dogecoin'lerin yüzde 28’inin 2,1 milyar dolar değerinde olduğu belirtilirken tedavüldeki kripto paraların güncel değerinin 10 milyar doları aştığı bildirildi. Musk, aya giden bir roket fotoğrafının ardından “Doge” twiti attı. Daha sonra da “Dogecoin insanların kripto parasıdır” şeklinde twit atmıştı. Dogecoin yüzde 67,99 artarak 0,054496 dolara yükselmişti.

Bir başka açıklamasında ise Elon Musk, Kanadalı şarkıcı Claire Elise Boucher ile olan çocuğu X Æ A-Xii için Dogecoin satın aldığını açıklamış, 10 Şubat tarihli gönderisinde "bebek HODler (birikimci)" olarak bahsettiği 9 aylık oğlunun en genç kripto para yatırımcısı olduğunu belirtmişti.

Elon Musk, Twitter'ı aldı Doge uçuşa geçti

Diğer taraftan Elon Musk ile ilişkilendirilen DOGE de uçuşa geçti. Sabah saatlerinde 12 cent civarında seyreden DOGE bu saatlerde 17 cente kadar çıktı. Günlük hacim 4 milyar doları geçti. Elon Musk’ın bundan sonraki hamleleri DOGE’nin yönünü de belirleyecektir.

Senin için hazırladığımız haberler