Emenike ilk kez konuştu!
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
''Bunu nasıl yaparsınız!''

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Emenike ilk kez konuştu!
Disiplinsizlik ve takımın huzurunu bozmakla suçlanıp, Advocaat istemediği için Wiel ile birlikte kadro dışı bırakılan Emenike ilk kez konuştu.
Yönetimin kararını öğrenmesinin ardından önce isyan eden Nijeryalı, daha sonra "Umrumda bile değil" dedi.
Nijeryalı futbolcu, dostlarına "F.Bahçe için benden başka hapis yatan futbolcu var mı?" diye sorarken, "F.Bahçe'ye geldiğim günden beri başıma gelmedik kalmadı. Aldılar, sattılar, geri aldılar, kiraladılar, şimdi de kadro dışıyım. Spartak, Al Ain, West Ham fark etmez. Ne zaman 'Gel' dedilerse geldim. 'Git' dedilerse gittim" şeklinde konuştu.
Emenike, arkadaşlarıyla sohbet ederken, Monaco, Feyenoord, G.Antep, Konya maçlarında galibiyeti getiren gollerini hatırlatıp, "Günah keçisi neden hep ben oluyorum? Neden ben kadro dışı kalıyorum? Bu sorulara bir türlü cevap bulamıyorum. Yönetim, benim kadro dışı kalmama mı karar verdi? Saygı duyarım. Ama ben bunları hak etmedim" ifadelerini kullandı.




