Emine Erdoğan'ın kitabı 'Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı' içeriğinde neler var?

19.09.2020 - 20:46 | Son Güncellenme: 19.09.2020 - 20:46

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkiye'nin asırlık yemek kültürünü dünyaya tanıtılacak. Dünya çapında değişen yeme alışkanlığına dikkat çekerek, "Türk Mutfağının, dünyaya ihtiyacı olan bilgeliği sunacağına inandığı açıklayan Emine Erdoğan, kitabı hakkında müjde verdi. Peki kitap ne zaman çıkacak, kaça satılacak, nerede satılıyor, kaç sayfa olacak, ücretsiz mi verilecek gibi araştırmalar sürüyor. Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı kitabını satın al.. ve daha fazlası...

Emine Erdoğan'ın kitabı 'Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı' içeriğinde neler var?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkiye'nin asırlık yemek kültürünü dünyaya tanıtılacak. Dünya çapında değişen yeme alışkanlığına dikkat çekerek, "Türk Mutfağının, dünyaya ihtiyacı olan bilgeliği sunacağına inandığı açıklayan Emine Erdoğan, kitabı hakkında müjde verdi. Peki kitap ne zaman çıkacak, kaça satılacak, nerede satılıyor, kaç sayfa olacak, ücretsiz mi verilecek gibi araştırmalar sürüyor.

sondakika.com haberine göre, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı iş birliğinde, Prof. Dr. Mehmet Öz, Prof. Dr. Arif Bilgin, Prof. Dr. Günay Kut, Doç. Dr. Özge Samancı, Nevin Halıcı, Gönül Paksoy, Vedat Başaran, Arda Türkmen, Ömür Akkor gibi isimlerin arasında yer aldığı akademisyen, uzman ve şeflerin katkısıyla, Ebru Erke'nin yayın koordinatörlüğünde hazırlanan kitabın Ocak ayında yayımlanması planlanıyor. Emine Erdoğan, bu proje çerçevesinde, "Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı" kitabına katkı sunan akademisyen, uzman ve şeflerle bir araya geldi. Huber Köşkü'nde düzenlenen buluşmaya Prof. Dr. Arif Bilgin, Gönül Paksoy, Doç. Dr. Özge Samancı, Vedat Başaran, Ömür Akkor, Ebru Erke, Zeki Açıkgöz, Sinem Özler, Ali Ronay, Arda Türkmen, Savaş Aydemir, Şerife Aksoy, Sezai Erdoğan, Eyüp Kemal Sevinç, Cüneyt Asan, Aydın Demir, Fatih Tutak, Sezai Erdoğan, Elif Balcı Fisünoğlu, Gönül Paksoy katıldı.

Senin için hazırladığımız haberler