Emrah Başsan Galatasaray'a gol attı sevinmedi! Duygusal anlar

22.09.2021 - 20:54 | Son Güncellenme: 22.09.2021 - 21:07

Kayserispor'u Galatasaray karşısında 2-0 öne geçiren Emrah Başsan golü sonrası sevinmedi. Eski takımına gol atan tecrübeli futbolcu gözyaşlarını tutamadı.

Emrah Başsan Galatasaray'a gol attı sevinmedi! Duygusal anlar

AJANSSPOR-HABER

Kayserispor karşısına Alanya yenilgisini telafi etme amacıyloa çıkan Galatasaray ilk yarıda umduğunu bulamadı. Önce Mame Thiam arkasından da Emrah Başsan attıkları gollerle ev sahibi ekibi 2-0 üstünlüğe taşıdı.

Muslera'yı uzaktan avladı

Özellikle Emrah Başsan'ın attığı ikinci gol ve sonrasında yaşananlar dikkat çekti. Tecrübeli futbolcu 45. dakikada uzaktan harika bir vuruşla Muslera'yı mağlup etti. 

Golden sonra gözyaşlarına engel olamadı

Kayserisporlu futbolcu çok klas bir gole imza atmasına rağmen sevinmedi. Hatta sarı-kırmızılı oyuncunun gözyaşlarını tutamadığı da görüldü.   

Galatasaray'da fazla şans bulamadı

Emrah Başsan, 2016-17 sezonunda Antalyaspor'dan Galatasaray'a transfer olmuştu. Ancak sarı-kırmızılı takımda bir türlü beklediği şansı bulamayan yetenekli futbolcu önce Çaykur Rizespor'a sonra da Hollanda ekibi Fortuna Sittard'a kiralandı. Galatasaray'da ise yalnızca 3 maçta oynayabildi.

Erzurumspor'dan Kayserispor'a geldi

Süper Lig'de son olarak BB Erzurumspor forması giyen Emrah Başsan sezon başında bedelsiz olarak Kayserispor'a katılmıştı. Geçtiğimiz sezonu 7 gol, 7 asistle tamamlayan 29 yaşındaki oyuncu bu sezon ilk golünü Galatasaray'a attı.

Senin için hazırladığımız haberler