Emre Aşık trafik kazası geçirdi

18.10.2021 - 16:45 | Son Güncellenme: 18.10.2021 - 17:01

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş formaları giyerek tarihe geçen eski futbolculardan Emre Aşık, motosikletiyle bir trafik kazası yaşadı. İşte detaylar...

Emre Aşık trafik kazası geçirdi

AJANSSPOR-HABER

Eski futbolcu Emre Aşık, geçirdiği trafik kazasıyla korkuttu. Sabah'ın haberine göre motosiklet kullanan Aşık, İstinye Park AVM yakınlarındaki trafik ışıklarında durdu. Yeşil ışık yanınca hareket etmek isteyen eski futbolcuya bu sırada bir araç çarptı.  

Emre Aşık ayağından yaralandı

Çarpmanın etkisi ile motosikletinden düşen Emre Aşık ayağından yaralandı. Kazaya karışan diğer aracın sürücüsünün de özel bir televizyon kanalında şoför olduğu belirlendi.

Şikayetçi olmadılar

Olay sırasında Aşık'la çarpışan şoför, 112 acili arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ünlü futbolcu, Baltalimanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Olayla ilgili polis merkezine giderek ifade veren iki kazazede, birbirlerinden şikayetçi olmadı.

Eşi Yağmur Sarnıç'tan boşandı

Emre Aşık geçtiğimiz ay eski eşi Yağmur Sarnıç'tan boşanarak gündeme gelmişti. Basına sık sık konu olan davada Aşık, eşinin kendisini öldürtmekm istediği iddiasında blunmuştu. 8 yıl evli kalan çiftin 3 çocuğu bulunuyor.

47 yaşındaki Emre Aşık sırasıyla Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş formaları giymiş, üç büyüklerin tamamında oynayan az sayıda futbolcudan biri olmayı başarmıştı. 2010'da futbolu bırakan Aşık, 34 kez A Milli olarak 2 gole imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler