Emre Belözoğlu 'Saldır Kanarya' dedi! Hepsi sahada

Eren Tuncay
12.04.2021 - 17:12 | Son Güncellenme: 12.04.2021 - 18:17

Fenerbahçe Gaziantep FK maçı ilk 11’ler belli oldu! İki ekip, Süper Lig’in 34. haftasında rakip olurken, taraftarlar ilk 11’ler (FB ilk - Gaziantep ilk 11), yedekler ve maç kadrolarını araştırıyor. Mücadele, saat 19:00’da başlayacak. İşte detaylar…

Emre Belözoğlu 'Saldır Kanarya' dedi! Hepsi sahada

Süper Lig’in 34. haftasındaki Fenerbahçe Gaziantep FK maçı ilk 11’leri belli oldu. Zorlu maçın öncesinde ise taraftarlar, Fenerbahçe ilk 11 ve Gaziantep FK ilk 11 araştırması yapıyor. Yedekler ve maç kadroları da haberimizde. Mücadele saat 19:00’da sahne alacak. İşte son gelişmeler…

FENERBAHÇE - GAZİANTEP FK İLK 11'LER

  • Fenerbahçe: Altay, Gökhan, Serdar, Szalai, Caner, Sosa, Ozan, Mert Hakan, Pelkas, İrfan Can, Valencia.
  • Gaziantep FK: Günay, Djilobodji, Kenan, Junior Morais, Olkowski, Miranda, Mirallas, Rashid, Maxim, Vetrih, Dicko.

Samatta kesik yedi

Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'nin başında olduğu ilk iki maçta 11'de başlayan Mbwana Samatta, Gaziantep FK'ya karşı yedek kulübesinde görev bekleyecek.

Belözoğlu’ndan ilk 11’de radikal kararlar

Süper Lig’de Fenerbahçe kendi evinde Gaziantep Futbol Kulübü ile oynayacak. Sarı lacivertlilerin teknik sorumlusu Emre Belözoğlu ilk 11’de önemli değişikliklere imza attı.

Genç teknik adam Luiz Gustavo, Bright Osayi-Samuel ve Mbwana Samatta’yı kesti. Orta sahayı ise Jose Sosa-Ozan Tufan-Mert Hakan üçlüsünden oluşturdu.

İrfan Can Kahveci ve Dimitris Pelkas’ı kanatlarda görevlendiren Belözoğlu forvette Enner Valencia’yı tercih etti.

Sarı lacivertli takımın yedek kulübesinde Mame Thiam, Papiss Cisse, Ferdi Kadıoğlu, Sinan Gümüş ve kaleci olarak Ertuğrul  Çetin yer aldı. 

Senin için hazırladığımız haberler