Emre Belözoğlu'ndan A'dan Z'ye rapor: "Onu kaybetmeyin!"

09.06.2021 - 11:14 | Son Güncellenme: 09.06.2021 - 12:40

Fenerbahçe ile yolları ayrılan Emre Belözoğlu, gitmeden önce A'dan Z'ye rapor hazırladı. Emre Belözoğlu'nun raporunda Arda Güler detayı dikkati çekti. İşte ayrıntılar...

Emre Belözoğlu'ndan A'dan Z'ye rapor: "Onu kaybetmeyin!"

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig’de geride bıraktığımız sezonu 3.sırada tamamlayan Fenerbahçe’de Emre Belözoğlu ile yollar ayrılmıştı. Belözoğlu’nun ayrılmadan önce yaptığı çalışmaları yönetime sundu. Belözoğlu, söz konusu raporda genç bir futbolcunun A Takım’da oynayabileceğini yazdı. Detaylar haberde…

Emre Belözoğlu, A’dan Z’ye rapor hazırladı

Milliyet’in haberine göre; Fenerbahçe’ye futbolcu, sportif direktör ve son olarak da teknik direktör olarak görev alan Emre Belözoğlu, Dereağzı’nda bir senedir yapılan çalışmalara, transfer hazırlıklarından takımın geleceğine kadar birçok konuya değindi.

“Arda Güler, A Takım için gerekli”

Emre Belözoğlu, kendisinin döneminde profesyonel sözleşme imzalanan Arda Güler ile ilgili de pozitif bir referans verdi. Belözoğlu, Arda Güler’in mutlaka A takımla iletişim halinde olması gerektiğini ve bunun önemini anlattı. 

Arda Güler kimdir?

Arda Güler 25 Şubat 2005 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. 16 yaşındaki futbolcu, 9 yaşında Gençlerbirliği altyapısında futbola başladı. Yeteneği ve sahadaki liderliği ile ön plana çıktı. 

10 numara pozisyonunda oynuyor

Gençlerbirliği’ndeki başarılı futbolu ile Fenerbahçe altyapısına katıldı. Fenerbahçe U14, U15, U16 takımlarında forma giyen genç futbolcu, 10 numara pozisyonunda oynuyor.

Arda’nın idolü kulüp efsanesi Alex

Sol ayağını kullanan Arda, Fenerbahçe efsanesi Alex de Souza’yı idol olarak görüyor. Arda, Fenerbahçe’ye katıldığı dönemde "taraftarı olduğum ve hayalini kurduğum takıma gelmenin mutluluğunu yaşıyorum" demişti.

Emre Belözoğlu, Ömer Faruk Beyaz için de uğraşmıştı

Hatırlanacağı üzere Emre Belözoğlu, Fenerbahçe’de gelecek adına önemli isimlerden biri olabileceğine inandığı Ömer Faruk Beyaz’ın takımda kalması adına da uğraş vermişti.

Kaptanlık bandını Ömer’e vermişti

Çaykur Rizespor maçında kaptanlık bandını Ömer Faruk’a veren, tribünden de alkışlarla destek olan Belözoğlu’nun bu çabalarına karşın Ömer Faruk Beyaz, Alman ekibi Stuttgart’ın yolunu tutmuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler