Emre Belözoğlu'ndan derbi sözleri!

22.09.2019 - 01:14 | Son Güncellenme: 22.09.2019 - 01:14

Fenerbahçe'nin deneyimli futbolcusu ve kaptanı Emre Belözoğlu, Ankaragücü'nü 2-1 yendikleri maç sonrasında yayıncı kuruluşa konuştu. Belözoğlu'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Emre'den Neslican mesajı

Neslican kardeşimizi kaybettik. Allah'tan rahmen diliyorum. Mekanı cennet olsun. Hayatta her şeyi kaybedebilirsiniz. İnanıyorum ki herkese rengi ne olursa olsun mücadele etmenin ne olduğunu gösterdi. Herkese örnek duruş gösterdi.

Emre Belözoğlu: "Maçı daha önceden koparabilirdik"

Benim için kolay değildi dün yarım saat çalışabildim. Hoca da oyunun gidişatına göre değerlendirdi. 13-14 gündür düz koşu bile yapmıyordum. Kazanmak önemliydi. Şampiyonluk bu tür maçlardan geçiyor. Önümüzdeki hafta derbiyi de düşünürsek kazanmak çok önemliydi. Maçı daha önce koparabilirdik. 2-1'den sonra da oyun dengelendi. Ankaragücü de gol atabilirdi. Sıkıntılı süreç oldu.

Emre Belözoğlu: "Ben olmasam da bu mücadele olur"

Bu tür maçlarda daha önce skor üretmeliyiz. Yine de kazanarak derbiye gitmek umut verici. Ben de takımın bir parçasıyım. Arkadaşlarımı motive etmeye çalışıyorum. Lider karakterli olduğumu söyleyebilirim ama ben olmasam da bu mücadele olur. İç sahada öyle bir itici güç var ki taraftarımız bu takımın en büyük gücü. Onlar arkamızda olsun. Yolun henüz başındayız. Sezon iyi başlamış olsa da sonunu getirmek önemli. Şampiyonlukla veda etmek istiyoum. Taraftar bizimle beraber olsun o bize yeter. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler