"Emre Kılınç'ın Galatasaray'a olan sevgisini biliyorum"

30.06.2020 - 16:33 | Son Güncellenme: 30.06.2020 - 16:37

 "Emre Kılınç'ın Galatasaray'a olan sevgisini biliyorum"

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Boluspor'un durumunu nasıl değerlendirdi? Eski futbolcuları Emre Kılınç, Galatasaray'a mı gidecek? Umut Meraş, hangi lige transfer olmak istiyor?

Hatayspor'u yenmek istiyoruz!

Boluspor'un ligdeki durumunu ve Hatayspor'la oynayacakları maçı değerlendiren Başkan Necip Çarıkçı, "Bu sene 3 hoca değişikliği yaptık. 15 yıldır Süper Lig'i zorluyorduk ancak bu sene beklediğimiz gibi olmadı. Son 5 haftada kendimizi toparladık ve 2 maç kazanıp ligde kalmak istiyoruz. Tam çıkış yakalamışken pandemiye yakalandık. Hatayspor'u yenip rahatlamak istiyoruz. Hatayspor, ligi garantilemiş gibi ancak kazanmak isteyeceklerdir. Ben takımımıza güveniyorum. Yarın çok güzel bir maç olacak. İnşallah bu maçı kazanacağız" şeklinde konuştu.

"Emre Kılınç'ın Galatasaray'a olan sevgisini biliyorum"

Eski futbolcusu Emre Kılınç hakkında konuşan Necip Çarıkçı, "Emre Kılınç'ı 15 yaşındayken aldık ve 7 sene burada oynadı. Onun ilk velisi ben olmuştum. Emre'yi okula yazdırdım. Sivasspor onu çok istedi ve onu verdik. Emre Kılınç'ın Galatasaray'a olan sevgisini ben biliyordum. Böyle oyuncuların çoğalması bizim için çok güzel. Bunlar bizim değerlerimiz. Emre Kılınç'ın Galatasaray'a sempatisi olduğunu biliyorum. Emre Kılın, Boluspor'da oynarken Galatasaray onu istedi ancak bu anlaşma gerçekleşmedi. Emre Kılınç çok yaratıcı bir oyuncu" dedi.

Umut Meraş'ın hedefi Premier Lig!

Son olarak eski futbolcusu Umut Meraş hakkında konuşan Boluspor Başkanı, "Umut Meraş, EURO 2020'yi bekliyordu ancak bu turnuva gerçekleşmedi. Umut Meraş, Premier Lig'e gitmek istiyor. Umut'u isteyen kulüpler var. Onun yolu İngiltere'ye düşecektir" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler