Emre Kocadağ: "Beşiktaş ağlamaz! Masaya yumruğunu vurur, yıkıp geçer!"

26.01.2020 - 21:52 | Son Güncellenme: 26.01.2020 - 21:52

Süper Lig'in 19. haftasında yeni stadında Göztepe'ye konuk olan Beşiktaş, sahadan 2-1 mağlubiyetle ayrıldı. Siyah-Beyazlıların tek golü Burak Yılmaz'dan gelirken, İzmir ekibinin gollerini Halil Akbunar ve Borges kaydetti.

Maçın ardından çok sert açıklamalarda bulunan Emre Kocadağ, Siyah-Beyazlı takımın aleyhine hakem hataları yapıldığını savundu ve şu ifadeleri kullandı:

"Göztepe'ye hayırlı olsun. Stat güzel olmuş. Bu stadın güzelliğiyle birlikte Göztepe, gelir anlamında da artış sağlayacak. Bunun sonucunda da saha içinde bugünkü gibi bir hakem çıkıp onlar için de bunları yapmaz umarım. Ne yazık ki Türk futboluna tabi bu oldu. Bizim de birkaç haftadır yaşadığımız sorunlar var. Beşiktaş için maddi manevi her şeyini veren bir başkan ve yönetim kurulu var. Maaşlarından, harçlıklarından artırıp Kartal Yuvaları'ndan alışveriş yapan, maçlara gelen taraftarlar var"

'Vicdanları nasıl el veriyor'

"Buradan MHK'ya ve bütün hakemlere sesleniyorum çünkü bizim için adaletli maç yöneten hakem görmedim. En iyisi de geldi, Türkiye'nin gururu denen hakem de geldi. Yapılanlar ortada. Başkanın, yönetim kurulunun hakkını nasıl ödeyecekler. Vicdanları nasıl el veriyor buna"

'Hakem kuralları bilmiyor'

"Bugünkü hakem kuralları bilmiyor. Hataları anlıyorum ama VAR geldi yine müdahale edilmiyor. Geçen hafta penaltıyı 'Niye vermediniz?' diyoruz. 'Gri' diyor. Bugün topu bize vermesi gerekiyor, rakibe veriyor ve gol yiyoruz.

'Oyunun dışında kalmayız'

"Ağlama, sızlama zaten yapmadık. Beşiktaş bu dakikadan sonra masaya yumruğunu vurup geçecek. Bugün yarışın dışında kalırız ama oyunun dışında kalmayız. Oyunu kuranlara karşı gerekeni yaparız. Kural hatası için başvurumuzu yaparız. Öncelikle TFF, MHK ne yapacak kuralı bilmeyen hakem konusunda. Bizim maçlarımız gidip emekler heba olmaktan sonra... Sahanın içini de toparlayabilirsek çok daha iyi yerlere gider Türk sporu",

'Hoca hafta içi netleşecek'

"Bizim plan ve projemizde hoca değişikliği yoktu. Ama şu anda da plansız değiliz. Karar alırken de bir plan yapıldı. Bizim aklımızda isimler var. Son noktada bu durum hafta içi netleşecek"

'Bırakmak kültürümüzde yok'

"Şu an havlu etti denilebilir mi? Puanlar yakın ama gerçekçi olmak lazım biraz yarıştan uzaklaştık. Ama bizim kültürümüzde yarışı bırakmak yok"

Senin için hazırladığımız haberler