Emre Mor'un eski menajerinden Nusret'e 'kazık hesap' tepkisi

Orhan Gülek
24.09.2021 - 14:58 | Son Güncellenme: 24.09.2021 - 15:03

Dünyaca ünlü işletmeci Nusret Gökçe'nin Londra'nın merkezinde açtığı yeni restaurantındaki fiyatlar, ünlü futbolcu menajeri Muzzi Özcan tarafından sert eleştrilere maruz kaldı.

Emre Mor'un eski menajerinden Nusret'e 'kazık hesap' tepkisi

AJANSSPOR - HABER

Kendine has 'tuz serpme' (saltbae) hareketiyle ününü ülke dışına taşıyan ve dünyanın çeşitli yerlerinde restoran açan Nusret Gökçe, şimdi de Londra'nın merkezinde restoran açıyor.

ABD, İspanya, Dubai ve Yunanistan'da işletmeleri bulunan Nusret Gökçe, Londra'da açacağı yeni mekandaki fiyatlar, büyük tepki çekti.

Fiyatlar tepki çekti

38 yaşındaki Gökçe'nin Londra'daki restorandaki yemek fiyatları, daha önce Emre Mor'un menajerliğini yapan Muzzi Özcan tarafından sert eleştirilere maruz kaldı.

"Milli dedik...."

Muzzi Özcan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada  "Nusr-et Londra, hayatımda ödediğim en gereksiz yemek! Milli dedik, milli gurumuz dedik, 3 tane Burger 3,600 TL!" ifadelerini kullandı.

"Londra açılışı için iyi şanslar deyin"

Nusret Gökçe, Londra'da açacağı yeni mekanı için takipçilerinden sosyal medya hesabından şans diledi. Yıllar önce çıraklık yaparken çektirdiği bir fotoğrafını paylaşan sosyetik kasap, "Lütfen yarınki Londra açılışı için bana iyi şanslar deyin" notunu yazdı. Ünlü ismin paylaşımı kısa sürede 389 binden fazla beğeni alırken sevenlerinden de destek yorumları geldi.

Senin için hazırladığımız haberler