"Emre öncesi ve Emre sonrası.."

26.11.2016 - 20:30 | Son Güncellenme: 26.11.2016 - 20:30

Süper Lig'in lideri Medipol Başakşehir'in Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 1-1 sonuçlanan Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı'nın açıklamalarından Ajansspor.com'un derledikleri şöyle;

"Maçtan sonra istediğimiz bilgiler elimde. Oyunla ilgili neler var onları kontrol ediyorum. Beşiktaş bu ligin geniş alanda oynayan takımı. Maça rakip sahada baskı kurarak başlamak istedik. 35 dakika tamamen bu şekilde oldu. Oyun istediğimiz gibi gidince net pozisyonlar bulduk. Beşiktaş'ın bireysel oyuncu zenginlikleri var. Beşiktaş bundan evvel duran toptan 5 gol atmıştı. Bizim sahamızda doğru karşıladık onları. Emre öncesi ve Emre sonrası diye maçı 2'ye bölebiliriz. İlk yarı sonunda baskı kurdular. Bu baskının 2. yarıda da devam edeceğini biliyorduk. Kazanamadık diye üzülüyoruz. Maç öncesi 1 puan iyi gibi dursa da maçın hakkı bizim kazanmamızdı. Beşitaş'a bize göstediği misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Beşiktaş'a Şampiyonlar Ligi'nde başarılar diliyorum. Emin adımlarla ilerliyoruz. İnşallah bunu devam ettiririz. Oyun anlamında baktığımız zaman 2 puanı biz kaybettik. "

Emre Belözoğlu açıklaması!

"Emre devam etseydi çok daha fazla etkili olabilirdik. Bu tarz yerlerde kazanabilmek için oyun gücünü devam ettirmemiz gerekiyor. Emre Türk futbolunun en önemli değerlerinden. Emre bizim için özel bir oyuncu eğer devam etmek isterse biz saygıyla karşılarız. Önümüzdeki sezon ne olacak hep birlikte göreceğiz. Emre bize güç katıyor. Bizim için çok önemli. Gelecek sezon da takımda görmek isterim. "

Senin için hazırladığımız haberler