En güzel resimli Regaip Kandili mesajları 2020! Dualı ve ayetli Regaip Kandili mesajları kısa ve uzun

27.02.2020 - 16:53 | Son Güncellenme: 27.02.2020 - 13:58

Mübarek üç aylar başladı. Recep ayı içerisindeyiz ve ramazan ayı ise iple çekiliyor. Bugün İslam alemi Regaib Kandili'ni idrak edecek. Bu nedenle dün geceden bu yana kandil mesajları gündem olmuş durumda... Binlerce mümin Uzun, kısa, en güzel Regaib Kandili mesajlarını eşe, dosta, sevdiklerine göndermek için arayışta... İşte Regaib Kandili kutlama mesajları ve sözleri...

En güzel resimli Regaip Kandili mesajları 2020! Dualı ve ayetli Regaip Kandili mesajları kısa ve uzun

Regaip Kandiliniz mübarek olsun! Bugün İslam alemi Regaib Kandili'ni idrak edecek. Bu nedenle dün geceden bu yana kandil mesajları gündem olmuş durumda... Binlerce mümin Uzun, kısa, en güzel Regaib Kandili mesajlarını eşe, dosta, sevdiklerine göndermek için arayışta... İşte Regaib Kandili kutlama mesajları ve sözleri...

En güzel resimli, anlamlı kısa ve öz Regaip Kandili mesajlarını sevdiklerinize yollayın

Regaip Kandili mesajları en anlamlı ve en güzel sözleri sevdiklerinize ve yakın çevrenizdekilere göndermeniz için haberimizde derledik. Büyük bir heyecanla beklenen Regaip Kandili bugün tüm yurtta idrak edilecek. Camiler dolup taşacak ama ondan önce sevdiklerinize ve çevrenizdekilere Regaip Kandili mesajı göndererek mutlu edebilir ve onların da hayır dualarını alabilirsiniz. İşte 2020'nin en güzel Regaip Kandili mesajları burada.

Ruhu Aşk ve muhabbet mührüyle damgalı, kalbi kutsi dava ile sevdalı, sinesi heyecan, coşku tufanı ve şükür notaları ile örülmüş güzel insan, kandilin mübarek olsun.

Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapılmanız dileğiyle. Nice kandiller.

Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu gecede dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle kandiliniz mübarek olsun.

Sen öyle bir insan ol ki akıllar dursun, sen ona buna değil Allah'a kulsun. Ziynetler içinde parlayan bir nursun, senin gibi bir dostun kandili mübarek olsun.

Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapılmanız dileğiyle. Nice kandiller…

Güneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu hep seninle olsun. Kandilin kutlu olsun.

Tüm İslam âleminin mübarek Regaip kandilini kutluyor, bu gecenin hayır ve bereketiyle hepimizi iç huzura eriştirmesini Yüce Allahtan diliyorum… 

Mübarek Regaip Kandilinizi kutlar, her şeyin gönlünüzden geçtiği gibi olmasını temenni ederim. 

Senin için hazırladığımız haberler