Süper Lig'de ilk yarının en hırçın isimleri Lopes ve Sandro oldu

01.01.2018 - 12:48 | Son Güncellenme: 01.01.2018 - 12:48

Süper Lig’de 2017-2018 sezonunun ilk devresi geride kaldı. 17 haftalık süreçte en fazla kırmızı kart gören oyuncular 2'şer kartla Kayserispor’dan Tiago Lopes ve Antalyasporlu Sandro oldu.

Süper Lig’de 2017-2018 sezonunun ilk devresi noktalandı. Geride kalan 17 maçın en agresif oyuncuları ise Antalyaspor’dan Sandro ve Kayserisporlu Tiago Lopes oldu. Kırmızı-beyazlı oyuncu Sandro ile sarı-kırmızılı Lopes, görev aldıkları müsabakalarda 2'şer kez kırmızı kart görerek bu alanda zirveyi paylaştı.

Lopes, İstanbul takımlarına karşı agresif

Kayserispor’un Portekizli futbolcusu Tiago Lopes, ligin ilk yarısında en hırçın futbolculardan biri oldu. Savunma oyuncusu, Süper Lig’e adeta kırmızı kart ile başladı. Henüz 1. haftada Galatasaray deplasmanında kırmızı kart gören Lopes, ligin 15. haftasında ise evlerinde Beşiktaş ile oynadıkları mücadelede de kızardı. İstanbul ekiplerine karşı agresif bir oyun sergileyen 28 yaşındaki oyuncu, ilk yarıyı da 2 kırmızı ile kapatmış oldu.

Sandro 3 maçın 2'sinde kızardı

Bu sezon Antalyaspor formasıyla toplamda 4 mücadelede görev alan Brezilyalı orta saha oyuncusu Sandro, ligde ise 3 kez forma giydi. 28 yaşındaki futbolcu, 8. haftada Antalya’da oynanan Göztepe karşılaşmasının 28. dakikasında hakem Hüseyin Göçek tarafından kırmızı kart ile oyundan atıldı.

Deneyimli oyuncunun ligde forma şansı bulduğu 3. mücadele Bursaspor deplasmanıydı. Antalyaspor'un yeşil-beyazlılara 4-0 mağlup olduğu karşılaşmada ise sambacı, 45. dakikada kırmızı kart görerek takımını sahada bir kişi eksik bıraktı. Sandro, böylece görev aldığı 3 maçın 2'sinde kırmızı kart görmüş oldu.

Senin için hazırladığımız haberler