Gökhan Ünal: "En iyisi Mauro Icardi"

Akın Ungan
08.11.2023 - 15:57 | Son Güncellenme: 08.11.2023 - 16:06

Süper Lig'in eski gol kralı Gökhan Ünal, Mauro Icardi, Edin Dzeko, Aboubakar ve Mario Balotelli arasından tercihini yaptı. Detaylar haberimizde...

Gökhan Ünal: "En iyisi Mauro Icardi"

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de 2005-2006 sezonunda Kayserispor formasıyla 25 golle kral olan Gökhan Ünal, Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu oldu. Ünal, şampiyonluk yarışı ve golcülerle ilgili açıklama yaptı. 

"Trabzonspor, Fenerbahçe karşısında hak ettiği galibiyet aldı"

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan ve Bordo-Mavililer'in 3-2 kazandığı maçı yorumlayan Gökhan Ünal, "Fenerbahçe'de Trabzonspor maçında Djiku, Becao ve Fred'in olmaması olumsuz etkiledi. Trabzonspor, rakibi Fenerbahçe'nin üzerine gelmesini bekledi ve sonrasında kontra ataklarla golleri buldu. Trabzonspor, Fenerbahçe karşısında hak ettiği galibiyet aldı" dedi.

"Şampiyonluk yarışı Fenerbahçe ve Galatasaray arasında geçecektir"

Sözlerine devam eden Gökhan Ünal, "Trabzonspor, Abdullah Avcı'nın göreve gelmesiyle iyi sinyaller verdi. Ancak şampiyonluk yarışı Fenerbahçe ve Galatasaray arasında geçecektir. Galatasaray, Hatayspor maçında Fenerbahçe de Adana Demirspor maçında puan kaybetmeyecektir" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Dursun Özbek'ten flaş Suudi Arabistan açıklaması: ''Ali Koç onayladı!''
Habere Git

En beğendiği golcü Icardi

Süper Lig'in golcüleri arasında değerlendirme yapan Ünal, "Galatasaray'da Mauro Icardi, Fenerbahçe'de Edin Dzeko, Beşiktaş'ta Aboubakar, Adana Demirspor'da Mario Balotelli var. Hepsi birbirinden değerli önemli golcüler. Ancak benim en beğendiğim santrfor Mauro Icardi, Icardi tam bir forvet" şeklinde konuştu.

Ünal, "Fatih Abi'nin (Tekke) açıklamasını okudum. Fatih Abi çok iyi bir santrfordu, hatta Altay'da sakatlık yaşamasaydı Barcelona'ya gidecekti, Barcelona'dan teklif gelmişti. Ancak bence Icardi daha yetenekli (gülerek)" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler