Engel Atlama Kadınlar Bölge Şampiyonası Duygun Yarsuvat Kupası Nehir Tuncel'in

Akın Ungan
23.04.2022 - 17:11 | Son Güncellenme: 23.04.2022 - 17:16

2022 İstanbul Engel Atlama Kadınlar Bölge Şampiyonası kapsamında Galatasaray Binicilik Şubesi Duygun Yarsuvat Kupası’nı Nehir Tuncel kazandı. İşte detaylar.

Engel Atlama Kadınlar Bölge Şampiyonası Duygun Yarsuvat Kupası Nehir Tuncel'in

2022 yılı İstanbul Engel Atlama Kadınlar Bölge Şampiyonası kapsamında düzenlenen Galatasaray Binicilik Şubesi Duygun Yarsuvat Kupası’nda ilk ayak yarışları, bugün yapılan organizasyon sonunda tamamlandı. İstanbul Atlı Spor Kulübü sporcularından Nehir Tuncel birinci olarak Duygun Yarsuvat Kupası’nın sahibi oldu.

Galatasaray camiası yarışlardaydı

İstanbul Atlı Spor Kulübü Maslak Binicilik Tesisleri’nde düzenlenen yarışları, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan, eski başkanlardan Dursun Özbek, eski Yönetim Kurulu Üyelerinden Cemal Özgörkey, başkan adaylarından Metin Öztürk ve kulüp üyelerinden Metin Ünlü de takip etti.

Ödülü Divan Kurulu Başkanı verdi

Nehir Tuncel’e ödülünü Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan takdim etti.

Aykutalp Derkan: "Şeref duydum"

Ödül töreni sonrası Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulunan Aykutalp Derkan, “Gerçekten muazzam bir organizasyon. Bu vesileyle İstanbul Atlı Spor Kulübü’ne ve sevgili kardeşim Cemal Özgörkey’e çok teşekkürler. Duygun ağabeyimizin, hocamızın, başkanımızın anısına düzenlenen bu kupanın ödüllerini verdiğim için şeref duydum.” ifadelerini kullandı.

Duygun Yarsuvat Kupası’nda final yarışları ne zaman?

Galatasaray Binicilik Şubesi Duygun Yarsuvat Kupası’nda final yarışları 24 Nisan 2022 Pazar günü, saat 14.00’te yapılacak.

Senin için hazırladığımız haberler