Engin Baytar: "Trabzonspor daha şanslı; çünkü..."

05.07.2020 - 12:15 | Son Güncellenme: 05.07.2020 - 12:15

Daha önce hem Galatasaray'da hem Trabzonspor'da forma giyen Engin Baytar, Karadeniz temsilcisinin bu akşamki maçta daha şanslı olduğunu söyledi.

Trabzonspor ve Galatasaray'da top oynayan Engin Baytar, yayıncı kuruluş beIN Sports'a akşam oynanacak kritik müsabakayı değerlendirdi.

Muslera ve taraftar eksikliğinin Cimbom için büyük bir handikap olduğunu öne süren Baytar, bordo-mavililerin en büyük avajtaının ise Sosa'nın sakatlıktan dönmesi olduğunu söyledi.

Baytar, şöyle konuştu:

"Gönül ister ki ikisi de şampiyon olsun"

"Bir yandan matematiksel Galatasaray'ın şampiyonluk şansı var. Trabzonspor'un şansı daha büyük. Galatasaray büyük ihtimal sonuna kadar mücadele edecek. Kazanamazsa da Şampiyonlar Ligi için mücadele edecek. Trabzonspor'un tabii ki şampiyonluk hasreti var, çok yakınlar. Benim için sıradan bir maç olmayacağı belli. Gönül ister tabi ikisi de şampiyon olsun ama biri olabiliyor. İnşallah keyifli bir maç olur.

"Muslera büyük eksiklik"

Galatasaray'ın artıları elinde kısıtlı kadro var sakatlıklardan dolayı ama son maçta takım oyunu oynayabildiklerini gösterdiler. 

Trabzonspor'un artılarıyla Sosa'nın geri dönmesi. Abdulkadir Parmak ve Ömür'ü çok beğeniyorum. 

Trabzonspor'un Galatasaray'a göre avantajları daha fazla çünkü sakatları daha az. 

Galatasaray'ın en büyük eksisi Muslera. Çünkü o ayrı bir güç katıyor. Taraftar da çok büyük eksiklik.

Trabzonspor'un Başakşehir maçından önce bir moral bozukluğu vardı ama o eksisi de gitti. Futbolcuların sonuna kadar gideceğini düşünüyorum. Bence daha az eksisi var Galatasaray'a göre. 

Senin için hazırladığımız haberler