Enis Destan, Trabzonspor'da

21.01.2022 - 20:18 | Son Güncellenme: 21.01.2022 - 21:28

Trabzonspor, Altınordu'nın genç oyuncusu Enis Destan'ı transfer etti. Bonservis ve maaş konusu da merak edilmeye başlandı. İşte detaylar....

Enis Destan, Trabzonspor'da

AJANSSPOR HABER

Trabzonspor ara transfer döneminde İzmir temsilcisi Altınordu'nun 19 yaşındaki santrforu Enis Destan'ı kadrosuna kattı. İşte detaylar...

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın ısrarla kadrosunda görmek istediği Enis Destan’ı Bordo-Mavililer resmen kadrosuna kattı. Sabah'ın haberine göre, Trabzonspor ile Altınordu kulübü Enis Destan’ın transferi için anlaşmaya vardı. Oyuncu Trabzon’a davet edildi. Trabzonspor, Enis Destan'ı sabah erken saatte Trabzon'a getirip sağlık kontrolünden geçirdikten sonra Galatasaray maçı kadrosuna dahil edecek. 

Ümit Milli Takım’da da görev alan genç golcü, Altınordu’da ilk yarının son haftalarında kadro dışı kaldıktan sonra affedilerek takıma dönmüştü.  Enis Destan bu sezon 15 kez forma şansı buldu ve 2 gole imza attı.

Enis Destan'ın bonservisi ne kadar?

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre ise, Trabzonspor, Enis Destan için 600 bin Euro + KDV ödeyecek. • Trabzonspor, Altınordu'ya sonraki satıştan %27.5 pay verecek. Trabzonspordan sonra olacak tüm transferlerden Altınordu %27.5 pay alacak.

Senin için hazırladığımız haberler