Al Hilal, Fenerbahçeli Enner Valencia'yı Transfer Etmek İçin Sıraya Girdi

Ali Bozkurt
23.01.2023 - 13:43 | Son Güncellenme: 23.01.2023 - 13:53

Fenerbahçe'nin Ekvadorlu yıldızı Enner Valencia'ya transfer teklifleri gelmeye devam ediyor. Yıldız oyuncuya son olarak Al Hilal'in teklif sunduğu iddia edildi. Detaylar...

Al Hilal, Fenerbahçeli Enner Valencia'yı Transfer Etmek İçin Sıraya Girdi

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Enner Valencia'ya talipler gelmeye devam ediyor. Barcelona ile ismini anılan golcü oyuncuya bu sefer Suudi Arabistan ekibi teklif sunduğu iddia edildi. Detaylar...

Valencia'ya teklif iletildi

Takvim'de yer alan habere göre, Suudi Arabistan kulübü Al Hilal'in Valencia için girişimde bulunduğu öğrenildi. Suudi Arabistan'da transfer sezonu ay sonunda bitecek. Al Hilal'li temsilcilerin Enner Valencia'nın menajeri ile görüşerek teklifini ilettiği, Valencia'nın menajerinin de Fenerbahçeli kurmaylarla masaya oturacağı belirtiliyor.

Bonservis belli oldu

33 yaşındaki Enner Valencia'nın güncel piyasa değeri 3-4 milyon Euro civarında. Ekvadorlu oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Al Hilal'in az kontrat süresi nedeniyle teklifinin de 3 milyon Euro civarında olduğu tahmin ediliyor.

İlgini Çekebilir
Enner Valencia'ya sürpriz talip! Başkan duyurdu...
Habere Git

Fenerbahçe'de şart belli oldu

Fenerbahçe'nin Enner Valencia'nın gidişine onay vermesi için önce takıma bir golcü oyuncu transfer yapmak istediği ortaya çıktı. Takıma bir hücum oyuncusu transfer edilmeden Ekvadorlu oyuncunun gidişine izin verilmeyecek.

Enner Valencia'nın 17. golü

Bu sezon Kanarya ile 26. maçına çıkan Ekvadorlu golcü oyuncu 17 gol ve 4 asist kaydetti. Ayrıca, bu sezon Süper Lig'de en fazla maçta 2+ gol atan oyuncu Enner Valencia (5 maç):

Gaziantep FK: 2
Fatih Karagümrük: 2
Adana Demirspor: 2
Kasımpaşa: 2
Ümraniyespor: 2

Dünya Kupası'nda 3 gol

33 yaşındaki futbolcu, Ekvador Milli Takımı formasıyla da 2022 Dünya Kupası’nda 6 maçta 3 gol atmıştı.

İlgini Çekebilir
Enner Valencia çılgınlığı: Taraftar devreye girdi!
Habere Git

Enner Valencia'nın talipleri çok

Öte yandan Kamerun medyasından Actu Cameroun da Fenerbahçe’nin İtalya’da Hellas Verona forması giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Martin Hongla’yı transfer etmek istediğini yazdı.

Barcelona devrede

Arjantin’in Ole gazetesinin İspanyol basınından Diario’ya dayandırdığı habere göre, takımdan ayrılan Memphis Depay’ın yerine ‘uygun maliyetli’ bir santrfor arayan Barça yönetimi, Valencia’yı da listeye aldı.

Senin için hazırladığımız haberler