Gaziantep FK'da Erdal Güneş, A.Hatayspor Maçını Değerlendirdi

Orhan Gülek
01.02.2023 - 20:57 | Son Güncellenme: 01.02.2023 - 21:03

Süper Lig 22. haftasında Hatayspor'u 4-1 mağlup eden Gaziantep FK'da teknik sorumlu Erdal Güneş, maç sonu değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Gaziantep FK'da Erdal Güneş, A.Hatayspor Maçını Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig 22. haftasında Hatayspor'u konuk eden Gaziantep FK, ikinci yarıda gol yağmuruna tuttuğu rakibini 4-1 mağlup etti ve kritik bir zafere imza attı. Gaziantep FK, aylar sonra evinde 3 puan aldı.

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Sorumlusu Erdal Güneş, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Güneş, karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında, geçen hafta iyi bir takıma karşı galibiyet aldıklarını anımsattı.

Ankaragücü karşılaşmasının ardından oyuncularına daha kazanacak çok maçlarının olduğunu söylediğini dile getiren Güneş, şöyle konuştu:

İlgini Çekebilir
Antep'te Güneş'li günler
Habere Git

"Haklı bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum"

"Çok şükür bugün iyi bir mücadele ile istekli, arzulu, iyi bir futbolla ağır zemine rağmen haklı bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Ama yine oyunculara maçtan sonra şunu söyledim. Evet haklı bir galibiyet daha aldınız ama yine hala kazanacak çok maçımız var.

"Galibiyetin mimarları oyuncular"

Biz profesyonel insanlar olduğumuz için 2 gün sonra tekrar zor bir maça çıkacağız. Zor bir deplasmana gideceğiz. Bugün bu maçın sevincini bitirelim. Yarın tekrar yeni ve zor maçımıza hazırlanalım diye konuştuk. Güzel bir galibiyet oldu. Bu galibiyetin mimarları oyuncular. Onları tebrik ediyorum."

Bu sonuçla birlikte Gaziantep FK'nın puanı 25'e yükseldi. Hatayspor ise 20 puanla 17. sırada kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler