Erdem Can: Fenerbahçe’nin hala hedefleri var

29.04.2021 - 00:11 | Son Güncellenme: 29.04.2021 - 00:17

Fenerbahçe Beko Yardımcı Antrenörü Erdem Can, CSKA Moskova maçının ardından yaptığı açıklamada, sonuna kadar savaştıklarını ancak istedikleri sonucu alamadıklarını söyledi.

Erdem Can: Fenerbahçe’nin hala hedefleri var

AJANSSPOR-HABER

 

THY EuroLeague play-off çeyrek final üçüncü maçında konuk ettiği Rusya temsilcisi CSKA Moskova'ya 85-68 yenilerek seriyi 3-0 kaybeden ve organizasyona veda eden Fenerbahçe Beko'da yardımcı antrenör Erdem Can, oyuncularını tebrik etti.

'Rotasyon yapınca dengemiz bozuldu'

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanan karşılaşmada Igor Kokoskov’un koronavirüs karantinası devam ettiği için sarı lacivertlileri Can yönetti. Genç antrenör, “Maça çok iyi, güçlü ve odaklanmış bir şekilde başladık. Topu iyi paylaşıp top kaybı yapmadık. Rotasyon yapmamız gerekiyordu. Orada problemler başladı. Daha sonra top kayıpları yaptık ve bu da bizim ritmimizi bozdu" diye konuştu.

'Son çeyreğe kadar savaştık'

Erdem Can, çok üzgün olduğunu da belirterek, "İkinci yarıya da aynı odaklanmayla başladık. Toparlanmaya çalıştık ancak olmadı. Onlara başarılar diliyorum. Bizim halen hedeflerimiz var. Takımı çok tebrik ediyorum. İnişli çıkışlı bir sezon oluyor. Zor noktalardan buraya geldik. Maçın son çeyreğine kadar da oyuncularım savaştı" ifadelerini kullandı.

Itoudis'in 6. Final-Four gururu

CSKA Moskova Başantrenörü Dimitris Itoudis ise, "Böyle bir takıma karşı büyük bir başarı kazandık. İki taraf da zorlu dönemlerden geçti. İki kere gururluyum, çünkü altıncı kez Dörtlü Final'e kalıyoruz ve takımım gerçekten takım gibi oynamayı anladığı için daha da gururluyum" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler