Erden Timur: "Fenerbahçe tarafından düzenlenen örgütlü yapıyla karşı karşıyayız"

17.10.2023 - 21:46 | Son Güncellenme: 17.10.2023 - 23:53

Erden Timur, sosyal medya üzerinden karalama kampanyası hakkında açıklamalarda bulundu. Timur, Fenerbahçe'nin düzenlediğini iddia etti.

Erden Timur: "Fenerbahçe tarafından düzenlenen örgütlü yapıyla karşı karşıyayız"

AJANSSPOR HABER

''Örgütlü bir düzenle karşı karşıyayız''

ERDEN TİMUR: ALİ BEY (KOÇ) DA HESAP VERMELİ

Erden Timur, örgütlü bir düzen olduğunu açıkladı. Timur, “Örgütlü bir düzenle karşı karşıyayız. Bu ülkemizin de coğrafyanın da bir sorunu olabilir. Sosyal medyada bir takım var.”  dedi.

''Lafı kıvırmam, şu an için öyle!''

Fenerbahçe mi sorusunu yanıtlayan Erden Timur, "Lafı kıvırmam, şu an için öyle! YouTube hesapları kurulmuş, linçler falan! Araştırılsın bunlar! Aynı örgütlü yapı, Galatasaray'da yok! Savcılık soruşturma açsın ve tüm yapıları incelesin. Ben gönüllü imza vereceğim. Tüm telefon kayıtları incelensin. Yakınımdaki telefonların da incelensin, söz veriyorum."

''Kim incelenmesin derse muhakkak o bu işi yapıyordur''

Paylaşımlar sonrasında medya müdürlerinin arandığını söyleyen Erden Timur, ''Kimse medya kuruluşunun müdürünü arayamaz. Üç kişi tweet attı diye yöneticisi aranmaz. Sosyal medyanın da manipülasyon yapmaması lazım. Orayı doğru işletirseniz ben de düzgün transfer yapmak zorunda kalacağım. Hakemler daha özgürleşecek. Hadi yarın yapalım. Tahkikat komisyonlar ıkurulsun. Herkes incelensin. Kim incelenmesin derse muhakkak o bu işi yapıyordur.'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler